vrijdag 13 februari 2015

Bamboe rolgordijn zonwering

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Rolgordijn Ontdek het Xenos. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Goedkoper Dan In De Winkel.


Dit rolgordijn past in bijna ieder interieur.

Deze bamboe rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: naturel en donkerbruin. Bamboe rolgordijnen zijn geschikt als raamdecoratie voor zowel binnen als buiten maar kunnen ook als vloerklee wand- of plafondbekleding, zonwering , decoratie, etc. Onze bamboe rolgordijnen zijn handgemaakt met volledige ronde bamboestammen die zijn opengemaakt en platgeperst. Je bamboe rolgordijn bestel je veilig en snel in onze webshop! Wil je je bamboe rolgordijn direct in huis hebben?


Reserveer je artikelen dan direct online en haal de producten af bij jouw HORNBACH vestiging. Het is ook mogelijk om je artikelen online te bestellen via de webshop en thuis te laten bezorgen. Wist u dat bamboe rolgordijnen van natuurlijk gras gemaakt is?

Dit is wat bamboe rolgordijnen en de bamboetinten een uitstekende keuze maakt voor diegenen die op zoek zijn naar milieuvriendelijke rolgordijnen. Bamboe groeit veel sneller dan hout en vereist verbazingwekkend weinig water om te gedijen. Een prachtige collectie voorbeeld foto’s en ideeën voor overkappingen, pergola’s of zonwering hebben wij samengesteld. Bekijkt onze mooiste collectie overkappingen en pergola ideeën. Voorbeeld foto’s van bamboe pergola’s, tuinoverkappingen of zonwering kunt bij ons bekijken.


De rolgordijnen zijn gemaakt van goede kwaliteit gedroogde bamboe en aan de buitenzijde afgelakt. Heel decoratief voor uw tuinhuisje,serre,jacuzzi. Maar ook binnenshuis dus ongekende handige zonwering. Van binnen wel naar buitenkijken maar van buiten niet naar binnen voor een veilig (prive-) gevoel. In een keer een sfeer verhogende zicht-,zon-, wind werende tropische uitstraling.


Het bamboe rolgordijn in naturel kleur past bij verschillende interieurstijlen. De bamboelatjes worden bij elkaar gehouden door geweven koorden, en laten licht door op een schilderachtige manier. Met het rolgordijn kun je zelf bepalen hoe veel licht je wil binnenlaten in de kamer. Kiezen voor bamboe is kiezen voor een milieubewust, duurzaam en sfeervol rolgordijn.


Niet alleen als raamdecoratie maar ook worden deze rolgordijnen vaak gebruikt als zonwering onder een carport of overkapping. Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te geven terwijl er nog licht binnekomt. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.


Of bezoek één van onze winkels.

Biotics Bamboe 1capsules voor 21. Ons prachtige assortiment bamboe rolgordijnen zijn gemaakt van echte bamboe en van de allerhoogste kwaliteit. Deze stevige rolgordijnen bieden een prachtige, natuurlijke uitstraling waarmee ze voor enorm veel sfeer zorgen. U kunt de bamboe gordijnen met vrijwel alles combineren.


De bamboe rolgordijnen worden geleverd inclusief schroefhaken die u in een houten kozijn of in een wand (i.c.m. pluggen) kunt draaien. Vervolgens kunt u hier de ogen die aan het bovenprofiel van de rolgordijnen zitten aan hangen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een montage zonder schroeven, namelijk met behulp van de QuickFit bamboe klemdragers. Ontdek ons assortiment bamboe rolgordijnen op JYSK. Verduister uw kamer met een origineel VELUX rolgordijn verduisterend.


Verspil geen tijd en geld aan een namaak rolgordijn en kies direct voor een probleemloos en origineel VELUX rolgordijn. In onze VELUX shop vindt u verduisterende rolgordijnen , zonwering en andere VELUX raamdecoratie voor de laagste prijs. Bestel online of kom naar één van onze winkels.


Kwantum, daar woon je beter van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts