dinsdag 17 februari 2015

Geur theelichtjes

Wij geven u de maximale korting op alle geuren. Ontdek al onze geurtjes online. Vandaag bestel morgen in huis! De grootste collectie geurtje vind je hier! Geurtje tegen de laagste prijzen.


Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 12.

Bij Xenos vind je veel verschillende kaarsen. Van rustieke kaars tot theelichten. Breng snel sfeer in huis met de mooiste kaarsen. Geur theelichtjes (12) - Summer Love.


Bispol geur theelichten lavendel - Set-30. Met deze geurende theelichtjes creëer je een warme sfeer en tevens komt er een heerlijke bosvruchten geur. De geur theelichtjes zijn verkrijgbaar in alle geuren uit de Apotheek collectie en Houtcollectie.


Zo kan je zelf naar hartenlust elke geur in elk gewenst potje branden.

Zoals al onze kaarsen zorgen deze theelichtjes voor een subtiele, natuurgetrouwe geur. Deze theelichtjes zijn verkrijgbaar in alle geuren uit de Apotheek- en Houtcollectie. Ze hebben geen omhulsel en zijn speciaal ontwikkeld in een formaat dat past in elk Brandt kaarsen glas. Geniet van de pure en subtiele geuren van Bolsius Aromatic theelichten.


De kaarsjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en ruiken waarheidsgetrouw. Waxinelichtjes en theelichtjes zijn makkelijk te plaatsen, met of zonder houder. Bekijk het ruime assortiment op IKEA. Er zijn grote theelichtjes , welke langer branden, of theelichtjes met een heerlijke geur ! Bij Intratuin vind je veel kleuren en soorten Bolsius theelichtjes en tevens vele soorten theelichthouders om het plaatje compleet te maken. Wij bieden een ruim assortiment aan in geur theelichten van de merken Candlewoods en Collines de Provence.


Voor dat ene momentje voor jezelf. Soy was heeft de eigenschap dat het langere branduren heeft, geen roetdeeltjes afgeeft, en een constante geur vrijgeeft , in tegen stelling tot de normale theelichtjes die van parrafine gemaakt worden. Theelichtjes in uw favoriete geur. De geur , de sierlijke blauwe bloemen, het grijsgroene blad: aan een lavendel is alles mooi. Dat maakt er de keuze natuurlijk niet gemakkelijker op.


En hoe houd je je lievelingslavendel jarenlang mooi? Komma-in Helmond heeft bijna geuren theelichtjes of waxinelichtjes, voor ieder wel een favoriete geur !

Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Maar ook als je op een mooie zomeravond buiten zitten te genieten van het heerlijk weer en lastig wordt gevallen door die vreselijk vervelede muggen. Geen probleem daar heb je keus uit verschillende leuke uit diverse kleuren bestaande theelichtjes. Op zoek naar kaarsen Vergelijk alle soorten uit het ruime assortiment vol goedkope aanbiedingen Bestel direct online voor de laagste. De lichtjes hebben wij van diverse merken maar een merk dat de boventoon voert is Bolsius.


Wil je liever geen echte kaarsen aansteken? Ga dan voor de LED theelichtjes. Zo heb je geen echte vlam maar creëer je wel de sfeer van echte kaarsjes. Daarnaast hebben we ook nog geurtheelichten. Ga bijvoorbeeld voor een heerlijke vanillegeur of de geur van jasmijn.


We leveren ze direct uit eigen magazijn in Nederland en België. Een kaarsje aan in huis is heel gezellig. Of het nu theelichtjes zijn in een mooi houdertje of chique kaarsen in een kandelaar op tafel.


Ook zijn er geurkaarsen die lang branden en langzaam een heerlijke geur afgeven in huis. Kaarslicht zorgt voor sfeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts