donderdag 26 februari 2015

Stolp zwart

Bestel Stolp Zwart bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 175. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Helemaal hip en trendy zijn stolpen. Een stolp is ideaal om een decoratief voorwerp juist te presenteren.


Je zult zien dat je met een stolp een prachtig design effect en unieke touch geeft aan je interieur.

Zwarte Stolpen koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Onze stolpen zijn van hoge kwaliteit glas en met zwart gelakte voet.


Plaats een leuke kooldraadlamp in de lamp om de look helemaal af te maken. Stolpen zijn handig om dingen in te bewaren maar ook mooi om te decoreren. Op tafel kunt u een stolp vullen met stokbrood of lekkernijen.


STOLP GLAS OP ZWART PLATEAU VAN HOUT 12X16CM Schaal van hout in het zwart met stolp van glas.

Erg leuk om iets in te bewaren of op een mooie wijze te tonen. Gebruik de stolp bijvoorbeeld om een foto, een woonaccessoire of een beeldje onder te plaatsen. Met deze stolp van glas en MDF bord zet je jouw persoonlijke items net iets meer in de spotlight.


Onder een glazen stolp past bijna alles! De stolpen is een handig en praktisch accessoire voor in huis. Het item wordt vaak herkend door zijn glazen koepel met handvat bovenop. Het is een erg geliefd item bij vele interieur designers, maar ook bij mensen die op zoek zijn naar decoratieve items om hun huis te stylen. Decoratieve glazen stolp met afgeronde bovenkant op een zwart houten plateau.


Glazen decoratie stolp op plateau zwart cm. Let op, de diameter van de plateau is altijd iets breder dan de stolp in verband met de uitstekende rand. Inhoud: ongeveer liter.


Onmisbaar in je interieur: een stolp om iets dierbaars onder te bewaren. Of een beel dat goed tot haar recht moet komen. Of iets, waar gewoon geen stof bij mag komen. Schitterende stolp met zwarte voet met daarin een bijzondere, zwart , transparante opgezette libelle: Libellula Depressa Afm stolp ca. In Ter Aar nabij Alphen aan den Rijn vindt je onze woonwinkel Divino Wonen met 500m² aan woongenot met exclusieve.


Bezoek onze luxe showroom en laat je inspireren! Kunststof stolp met bodem.

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook. Vorige Artikel van Volgende. Het artikel is uitverkocht. Overzicht Een zwarte , kunststof stolp voor in het poppenhuis.


Een stolp met een gouden knop en haak, gemaakt van echt mineraal glas, op een zwarte voet, gemaakt van noten hout. Deze leuk vormgegeven trendy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts