dinsdag 17 februari 2015

Glasfusing hengelo

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Later in mijn eigen atelier te Hengelo Overijssel heb ik mij ook de buig en smelt techniek van plat glas eigen gemaakt.


Glasfusing is de techniek waarbij onder hoge verhitting glas versmolten wordt. Op deze pagina vind je alle informatie over deze vorm van glaskunst. Bent op zoek naar glaskunst in Hengelo ? Kom dan eens langs in Wessels Glasatelier. Glas heeft iets magisch: het is sterk en kwetsbaar tegelijkertijd. Het is transparant en toch tastbaar.


Al meer dan jaar zijn wij gespecialiseerd in het maken, plaatsen en restaureren van glas in lood. Haar glaskunst kenmerkt zich door symboliek en schoonheid. Elk kunstobject verteld een verhaal waardoor ook vele objecten een persoonlijke touch krijgen. Ik heb een vraag over de workshops! Met glasfusing kun je ontzettend veel maken, veel meer dan alleen een schaaltje of een voorhangraam.


Bij het bestelen kun je de voorkeursdatum opgeven: je ontvangt een bevestiging binnen uur. Glaswark heeft zich opsplitst in : Monique Nijmeijer Glasatelier4U Wierden. Voor een workshop, cursus of werk in opdracht. Website met informatie over glazeniersbedrijf in Hengelo (O).


Info over glaskunst hengelo. Resultaten van zoekmachines! Ook materialen voor het maken van glazen kralen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een persoonlijk cadeau in de vorm van.


Hiernaast vind je de algemene info zoals de workshopagenda, de kleding- en veiligheidsvoorschriften, en dergelijke. BELLA VERRA is het glasatelier van Claudia Bidoggia. Op deze site maak je kennis met de mogelijkheden van haar atelier. Het atelier is ondergebracht bij St.


In de pottenbakkerij worden workshops pottenbakken, glasfusing , kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes en cursussen gegeven. Workshop glasfusing boeken. Nieuw is het fusen van glas. Alle workshops vinden plaats in onze goed uitgeruste en gezellige pottenbakkerij. We zijn beperkt tot een maximum van zes deelnemers om comfortabele werkruimte te garanderen.


Spring naar de primaire inhoud. Daar heeft zei volop de ruimte om eigen creaties te maken. Annemarie van Uden heeft haar eigen Atelier in Hengelo.


Ook biedt het café gelegenheid voor een kopje koffie met een krant en natuurlijk kan men hier lekker borrelen of een praatje maken aan de bar. Eetcafé De Blauwe Engel in Hengelo is dé plek voor een eenvoudige of uitgebreide lunch, een heerlijk diner of prima daghap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts