donderdag 19 februari 2015

Sissy homeland

Sissy homeland

Nu voordelig dagen naar Sissi v. Van prachtige kussens en kandelaars tot leren of velvet banken en stoelen. Kies voor sfeervolle kleuren en materialen en stijl je interieur tot in de puntjes af. Ook online is het merk succesvol. Op zoek naar een winkel bij jou in de buurt?


Hier vind je al onze winkels en de openingstijden. Ze zijn stuk voor stuk nét een beetje anders dan anders. Door de uitstekende materialen en mooie pasvorm dragen ze heel comfortabel. Er is eveneens een uitgebreide collectie verzorgingsproducten, zoals traditionele badproducten uit de Marokkaanse Hamam en Franse zepen op basis van olijfolie.


Sissy boy homeland kapstok haak. Mooie wandkleed van wol en katoen. Niet gebruikt, onbeschadigd. Ophalen rotterdam, kop van zuid. De 3-zitsbank heeft een hoek aan de linkerkant, is voorzien van outside stitching afwerkingen en een afneembare hoes.


En dit verhaal gaat, naast kleding, ook over eten, drinken, verzorging, styling en nog veel meer. Zowel voor de (kinder)kleding als het Homeland assortiment. Op dit moment loopt de korting op sale items van Homeland al op tot , dus als er iets leuks voor je bij zit kan je het beste NU je slag slaan, voordat het te laat is. Kleurrijk vloerkleed van de sissy -boy, in zeer goede staat.


Toch is het bedrijf er redelijk succesvol mee. De producten zijn redelijk hoog geprijsd en hebben een luxe uitstraling. Hele gave haak goude slangenhaak ! Amerikaanse vliegenier Amelia Earhart.


Sissy homeland

Het is een merk met Nederlandse roots en een mondiale levenshouding. Collectie geïnspireerd op zowel elementen uit de natuur als kunst. Heerlijke hoekbank (riante 3-zits) van het merk sissy boy homeland. Grijs met outside stitching in wit.


Ga bijvoorbeeld voor een uniek vloerkleed van hoogwaardige kwaliteit. De flagship store (oftewel de winkels waar ze zelf het meest trots op zijn) vind je in Haarlem aan de Barteljorisstraat. Je weet wel… Die straat uit Monopoly, haha! Terug naar Sissi -Boy Homeland. De stijl van deze conceptstore is moeilijk te omschrijven.


Sissy homeland

Mode met interieur, styling met living, een jurk met accessoires. Veel producten zijn geïnspireerd door de natuur en het dierenrijk, waardoor het de perfecte accessoires zijn voor in een boutique sfeer interieur , maar de collectie is zeker ook passend in een moderne living. Onstappen eten en genieten van de fijne keuken van Homeland. Hoewel het zonnetje nog af en toe de kop op steekt, zijn we inmiddels al meer gewend aan die frisse herfstdagen. Het merk heeft de collectie opgesplitst in een prachtige kledingcollectie en een uitgebreid Homeland -assortiment.


Dit betekent dat je elke week andere items kunt scoren met korting. Een actie die vaak voorkomt, is die voor korting op Homeland artikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts