vrijdag 13 februari 2015

Gazelle stickers

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Er zit dus geen transparante rand o. Kies uw gewenste maat en uw gewenste kleur en wij maken deze stickers voor op uw fiets precies in de gekozen kleuren en maten. Uiteraard zijn deze stickers van hoge kwaliteit.


Geen print, geen kleur op transparant. Decorate your laptops, water bottles, notebooks and windows.

Kleurecht, watervast en Uv-bestendig Deze sticker kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dat houdt in dat wat op het voorbeeld zwart is, daadwerkelijk sticker is. De sticker is volledig uitgesneden. Al het overige is weggesneden. Sla gazelle sticker op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen.


Volg gazelle sticker niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen. Voor verzamelaar, (oud)werknemer, (oud)werkgever of andere. Stickers in alle mogelijke vormen en formaten.

Al deze factoren bepalen uw keuze. Grote stickers worden los gelever voorzien van een handige split op de achterzijde. Klik dan op onderstaande button. Goedkoop alle soorten stickers snel in huis.


Bestel snel en gemakkelijk online! Denk daarbij aan stickers voor binnen- of buitengebruik, permanent klevend of verwijderbaar, transparant, papier of vinyl materiaal. Iedere gelegenheid kun je personaliseren met je eigen unieke tekst of foto!


Unlimited Colors biedt u de oplossing om dit te herstellen. Mocht uw merk er onverhoopt niet bij staan, neem dan contact met ons op. Gazelle Piet Pelle fiets strip bossevain kinderfiets.


Het is niet mogelijk om onze stickers over bestaande stickers heen te plakken. Uw naam in het Fast- design en dit met digitaal voorbeeld ter goedkeuring. Bij deze bestelling ontvang je stickers in het formaat voor het frame en stickers in.


Fietsen is voor ons Nederlanders een begrip. De (elektrische) fiets is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. U kunt bij ons terecht voor al uw fietsstickers!


Elke fiets sticker wordt geplot of geprint op hoogwaardig materiaal en voorzien van een beschermende laminaatlaag, wat de stickers water- en UV bestendig maakt.

Dit zorgt er voor dat alle fietsdecals een lang levensduur hebben! T-shirts, stickers , wall art, home decor, and more featuring designs by independent artists. Every purchase you make puts money in an artist’s pocket.


Voor zowel uw stalen vintage frame, velgen, uw bmx of uw carbon fiets. Hierdoor kan je met je naamsticker gegarandeerd vele kilometers fietsen en zijn je stickers perfect beschermd. De afmetingen van de stickers in het Lite, Pro en Premium pakket variëren te opzicht van elkaar. Hieronder kan je zien hoe groot de stickers zijn.


De kleine stickers (in het Lite pakket) zijn geschikt als helmsticker. Ideaal om uitdroging te voorkomen onderweg. Union en Sigma zijn topmerken die al je ritgegevens bijhouden. Ook voor een zadeltas zit je bij ons goed.


Hierin is het merk Thule erg populair. Een modeljaar bij fiets-fabrikanten loopt van begin oktober tot eind september.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts