woensdag 18 februari 2015

Fotolijst 5 foto's

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt! Uw foto als ultraHD-afdruk.

Extreme scherpte en resolutie. Specialistisch advies nodig? Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Wil je je belangrijkste foto's altijd op een zichtbare plaats hebben?


Kies uit 1producten vanaf € 95. Dan moet je deze fotokader Antique Used Look ( fotos ) hebben. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol.


Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past.

Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm. Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode. Ons assortiment heeft het allemaal. Neem een kijkje in onze webshop en kijk welke fotolijst het beste aansluit bij jouw wensen.


Van dubbele fotolijst tot collage- fotolijst. Een compacte variant van de multi- fotolijst is de dubbele fotolijst. Een foto collagelijst is daarmee ook een prachtige aanvulling op je interieur.


Een fotolijst herinnert je altijd weer aan die mooie momenten. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden. Omdat wij de fotolijsten zelf ambachtelijk produceren kunnen we elk gewenst formaat lijst en afmeting uit voorraad leveren.


Bij alle fotolijst producten hebben we standaard afmetingen voor u geselecteerd en voor fotolijsten op maat hebben wij bij elke product een maatwerk button geplaatst. Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen.


Alles voor jou en je kindje! Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s.


Met al die foto's aan de wand word je steeds opnieuw herinnerd aan al die leuke en mooie momenten.

Deze fotolijst 50xis perfect om grote foto’s in te plaatsen. We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s , kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Ideaal om de kamer een persoonlijke toets te geven en tegelijk voor kleur in huis te zorgen.


Foto’s van belangrijke gebeurtenissen verdienen een speciaal plaatsje. Denk maar aan een trouwfeest, een verjaardagsparty of een onvergetelijke vakantie met familie of vrienden… Deze leuke herinneringen op foto passen perfect in een fotolijst voor meerdere foto’s. Wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u voor iedere foto een geschikte fotolijst die uw herinnering voor altijd omrand.


Een passe-partout voor in uw fotolijst. Multi of collage fotolijsten kopen. Dergelijke lijsten zijn bedoeld om meerdere foto’s in te bewaren en te tonen. Op zoek naar een fotolijst ? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Er zijn verschillende soorten fotolijsten opgenomen in het assortiment.


Wanneer je een fotolijst of meerdere fotolijsten wilt bestellen helpen wij je indien gewenst graag persoonlijk. Op deze manier ontvang je het product waarnaar je op zoek bent, wij regelen dit en helpen je graag verder. Ook persoonlijk contact is soms wenselijk omdat niet iedere fotolijst geschikt is voor elke foto , of in elk interieur en ruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts