vrijdag 13 februari 2015

Orac botanico mix

Aman Prana Orac botanico mix gram voor 21. Koop sierlijsten en sierelementen online in onze webshop. ORAC -kruidenmixen van Amanprana zijn verrijkt met fleur de sel, zeewier en sumak.


Ons lichaam, geest en huid hebben minstens mineralen en sporenelementen nodig. Over kurkuma zijn al heel wat boeken geschreven.

In de Ayurveda gebruikt men kurkuma dagelijks, het wordt ook wel Indisch goud genoemd. Dieses Produkt wird in Naturkostläden und Reformhäusern (Verkaufsstelle) oder über unseren offiziellen Webshop Amanvida verkauft. Deze kruidenmix bestaat naast.


Eén van die producten is het ORAC botanico-mix kruidenmengsel. De letters ORAC staan voor Oxygen Radical Absorbency Capacity, oftewel het vermogen van een bepaald voedingsmiddel om ons lichaam te beschermen tegen vrije radicalen. Om ons lichaam gezond te houden, hebben we per dag 3. Ter vervanging van peper en zout en je hebt automatisch meer mineralen aan je gerechten toegevoegd.

Denk aan het gebruiken van Curcumax in je pompoensoep, door je smoothie, over je salade, als thee, in eiersalade, over een avocado, over de aardappeltjes of gestoomde groenten. Botanico - mix ORAC 90g: € 295. Vijzel of vermaal de ORAC botanico-mix voor meer smaak en geur. Verwerk de mix rijkelijk in soepen, sausen, vinaigrettes, verse sappen, smoothies, fruitsalades en desserts.


Of gebruik de botanico - mix als bouillon of fond. Flamuno is een mix van biologische kruiden gekend uit de Aziatische geneeskunde – denk maar aan kurkuma, gember, koriander,. De formule is versterkt door zeewieren, de sumak bes en Amanprana Khoisan fleur de sel. Je hebt het ongetwijfeld al vaker gehoord: als je jouw lichaam en geest gezond voedt, krijg je een mooie huid en een lichaam dat zich beter verdedigt tegen invloeden van buitenaf. Met de ORAC botanico-mix van Amanprana wordt het voeden van je lichaam en geest super gemakkelijk en iets om van te genieten.


Kruiden hebben een zeer hoge ORAC -waarde. Gratis verzending vanaf €3- en. De Orac -kruidenmix bevat kruiden met een hoge ORAC -waarde (antioxidanten-waarde) en wordt versterkt door de sumakbes en Khoisan fleur de sel. Profiteer van deze tijdelijke.


Meng eetlepels olie met theelepels Orac botanic mix met peper. Dep de groenten droog, bestrijk royaal met de kruidenolie en laat ze even liggen.

Schep de rucola, stukjes gedroogde tomaat en noten door de dressing. Lekker door soepen, sausen, vinaigrettes, smoothies, salades of (heel verrassend!) strooi een beetje over hummus op een cracker. Het zout-zilte van de culinaire kruidenmix past goed bij heel veel gerechten: op salade, eieren, in pastasaus, over aardappelen, groenten en rijst.


Voor 19u bestel morgen in huis! Bekijk Amanprana Orac botanico mix immuno 1Gram en vergelijk voor de beste en goedkoopste prijs op Scoupz. De ORAC mix wordt versterkt door de sumak bes en Khoisan fleur de sel. Een heerlijke smaak die bij al je gerechten past.


In een zachte en pikante versie (met chili) waarbij je niet meer hoeft te vervallen in de eenzijdigheid van zout en peper. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. De mix zit vol met adaptogene kruiden.


Volgens de site van Amanprana: “Een adaptogeen is een geneeskrachtige plant of kruid dat het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts