dinsdag 17 februari 2015

Muursticker carpe diem

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Kies uit producten vanaf € 140. Wacht niet langer en bestel nog vandaag nog één van onze mooie muurstickers. De muursticker is niet geschikt voor buitengebruik of op kalkverf.


Zie hem dan elke dag als muursticker op jouw muur.

Door het formulier rechts in te vullen, kan je de muursticker helemaal naar jouw wens maken. StickerOp maakt elke sticker op bestelling. Je kan zelf een kleur kiezen en de afmeting aanpassen. Afmeting 30cm hoog en 120cm breed. Deze muursticker is 120cm breed en de kleur is zwart.


Carpe Diem betekent pluk de dag. Eenvoudig online te bestellen en zeer veel keus bij wall-art. Wil jij die saaie muur in de woon-, slaap- of kinderkamer opfleuren maar heb je geen zin om te schilderen of te behangen?

Pluk de dag muurstickers ! Sta stil bij alle prachtige dingen die het leven heeft te bieden! Ben niet negatief en decoreer un met muurstickers carpe Diem ! Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze sticker wordt veel gebruikt voor in de. Onze muurstickers en woonaccessoires zijn van een hoogwaardige kwaliteit.


Gratis verzending en snelle levering. Bepaal zelf hoe groot de muursticker gaat worden! In het keuzemenu kun je kiezen uit verschillende maten.


Wil je de muursticker in een andere kleur dan het voorbeeld? Liever een ander lettertype? Wordt geleverd met plakinstructie en gratis bevestigingsrakel. Dit betreft een gepersonaliseerd product, hierdoor is de levertijd 3-werkdagen en kan het niet meer retour genomen worden. Let op: de sticker dient op een gladde ondergrond geplakt te worden.


Zie plakbare ondergronden voor meer informatie. De sticker is volledig uitgesneden. Klanten beoordelen onze service met een 9. Wilt u ook graag herinnert worden aan de kleine dingen en momenten in het leven?

Decoreer uw huis dan met deze inspirerende tekst, pluk de dag! Bestel Muursticker bij fonQ. Uiteraard is het ook mogelijk een persoonlijke aanpassing te laten doen.


Neemt u hiervoor contact met ons op. Opzoek naar een slaapkamer sticker voor in uw huis? De populairste site voor Muurstickers , Tekstborden, Kinderkamerstickers, Meubelstickers, Voordeurstickers, Trapstickers, Keukenteksten, Toiletstickers en natuurlijk niet te vergeten Babykleding!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts