maandag 16 februari 2015

Beste bougies

Vind bougies kopen het nu op Kensaq. Zoek de juiste onderdelen met uw kenteken! Meer dan miljoen auto onderdelen. Vind de geschikte onderdelen met je kenteken! Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Witte isolator (midden in de bougie rond de elektrode) de bougies worden te heet.

Hetzelfde geldt voor je remklauwen. Een Iridium bougie (longlife bougie ) gaat wel 100. Advies Advies is om altijd de door de autofabrikant voorgeschreven merk en type bougie te monteren, maar een Iridium bougie van Bosch zal kwalitatief niet onderdoen voor een Iridium bougie van NGK. Alle bougies hebben een code die staat voor een waarde.


De bougie die de onstekingswarmte langer vasthoudt en daardoor de temperatuur in de cilinderkop laat stijgen. Bij bepaalde motoren is dit noodzakelijk om het mengsel optimaal te laten ontsteken. Zo,n bougie heeft een dieper vrijliggende isolatiekern en houdt in die ruimte meer warmte vast.


In de motor moeten er bougies zijn met een juiste thermisch vermogen. Als u niet zeker bent van deze twee punten, let dan op de onderhoudsinstructies.

Elke auto eigenaar kan bougies vervangen. Verwijder eerst de bougie pin. Wij leggen de bougie soorten uit, kun jij gemakkelijk kiezen! Zo zijn er dan ook verschillende maten in bougie sleutels.


De mogelijkheden voor het gebruik van de juiste bougies word door de autofabrikant voorgeschreven om zo het beste resultaat en de beste levensduur te bereiken. Bougie voor alle auto modellen. Over onderhoud en technische aspecten auto´s. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Dat doen we dan maar voor die paar tientjes!


Het niet tijdig vervangen van bougies kan bij zwaardere motorbelasting leiden tot overslaan of overslag, doordat de weerstand toeneemt en de spanning dus ook. Gevolg: kans dat de penbobines doorbranden (oa Opel), backfire (ontsteking via een bougie die minder weerstand heeft door overslag). Zoek naar bougies kopen op de nieuwe KensaQ.


Het grootste assortiment van Europa gewoon vanuit uw luie stoel! Maar goed ik zie alle ophef over de prijs niet voor bougies vervangen bij de dealer. Als de prijs per bougie wel acceptabel is dan schaf je ze aan en vervang je die dingen zelf even. Kwartiertje werk , bougie sleutel zoeken is denk ik nog meer werk. Uiteraard wel even bij de service beurt doorgeven aan je dealer dat je dit zelf al hebt gedaan.


Zoek op Kenteken of Automerk en Model.

Sinds de laatste bougie wissel waarbij er NGK bougies met een elektrode afstand van mm. Bij de koude start lijkt de auto wat moeizaam op gang te komen, maar start wel gewoon in keer. Welke kan ik het beste nemen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts