woensdag 4 februari 2015

Leuke stofjes voor baby

Portvrij boven een order van 50€. Op wens worden monsters verstuurd! Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen.

Altijd korting op je basisverzekering. Bij Stoffen Online hebben wij een enorm assortiment van allerlei soorten vrolijke babykledingstoffen, bekleding en babydecoraties. Van onze baby stoffen kunt u bijvoorbeeld gordijnen, dekbedovertrekken of kussens maken. Leuke betaalbare babystoffen, altijd scherp geprijsd! Hier vind je een overzicht van het gehele stoffen assortiment van Babystofjes.


We hebben de meest geschikte basisstoffen in heel veel kleuren die onmisbaar zijn voor jouw zelfmaak babyuitzet. Ook super leuk om cadeau te doen op een kraamfeest of babyshower! Onze stoffen voor baby ’s zijn er in verschillende kleuren, motieven en structuren.

Baby stoffen koopt u online bij Dekkers Stoffen. Voor babystof worden vaak de tricot, flanel, ribcor badstof of katoen gebruikt en dan voornamelijk de ruiten, stippen, sterren, of hartjes katoen voor baby stof. De dapper collectie bestaat uit 1 katoenen stofjes. Erg leuk voor jurkjes, strokenrokjes, blousjes etc maar ook zeer geschikt voor decoratie als kussentjes en beddegoed. Onderling vaak leuk te combineren.


De bibliotheek heeft allerlei leuke boekjes voor baby ’s en peuters. Door alle verschillende stofjes in kledingkramen, de verschillende geuren van eetkramen en door alle mensen is de markt een groote belevenis voor baby ’s. Een toffe bergen slinger voor in de baby - of kinderkamer!


De bergen slinger is gemaakt van grijs gemêleerd vilt en heeft mintgroene vilten toppen. De slinger staat leuk aan de muur bij bijvoorbeeld het ledikantje of het kinderbed. Aan de handgemaakte slinger zitten bergjes van 10cm hoog. Waar haal jij je leuke stofjes ,” is een vraag die ik de laatste tijd meer en meer te horen krijg. Wel speciaal voor jullie zal ik het eens zeggen sé!


Hier een overzichtje van de leukste online en offline stoffenwinkels, shoppen die handel! Let wel, online stofjes kiezen is verslavend. Bij deze zijn jullie gewaarschuwd!

De webshop is gewoon open en worden altijd op dinsdag en vrijdag verzonden. Wij selecteren de mooiste en beste kwaliteit stoffen voor het maken van je eigen kleding, kinderkleding en leuke accessoires. DIY: leuke dingen om zelf te maken voor je baby. Natuurlijk kun je gewoon leuke speeltjes, kleertjes en spulletjes voor je baby in de winkel kopen.


Maar het is nog veel leuker om ze zelf te maken. Wij zetten leuke en originele DIY ideeën voor je op een rij. Van mobiel voor boven de wieg tot slofjes.


Deze week ontvingen wij een super gaaf pakket met onwijs leuke baby broekjes, twinning broekjes een eerste kerst shirt voor Finley én een onwijs gaaf shirt voor grote broer en baby ! Leuk dat je weer kijkt naar mijn nieuwste video. Vandaag heb ik een vlog voor je, in deze vlog neem ik je mee in de stofjes die ik kocht voor onze babykamer. Het is een leuk en makkelijk project om zelf te maken.


Je hebt twee stofjes nodig, één voor de voorkant en één voor de achterkant. Voor een jonge baby is een gladde stof niet zo handig, dat is moeilijk vast te pakken. Verder heb je verschillende lintjes nodig, die koop je bijvoorbeeld bij een fourniturenzaak of hobbywinkel, of de Hema of Xenos. Ondertussen werd er hier al best wat genaaid met de Soft Cactus stofjes. Van onderstaand stofje maakte ik een jurkje.


Spelen is leuk , en spelen is goed voor de ontwikkeling. Er zijn verschillende soorten spel. In Amerika is er veel aandacht aan voor het sensopatisch spel voor baby ’s, ook wel sensory play genoemd. Veelal in de vorm van tafels en bakken gevuld met divers materiaal. In Nederland zie je dit spel vooral in de vorm van zandbakken en watertafels.


This Race car with name wall decal. This wall decal will look good in your sons room. He will love it on his wall The size of this decal is wide by tall.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts