maandag 9 februari 2015

Ikea wissellijsten

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Woondecoratie goedkoop online. Ruim aanbod woondecoratie. Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur.


Wissellijsten in alle kleuren en maten.

Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker. Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten. Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten. IKEA - RIBBA, Fotolijst, zwart, Kan horizontaal of verticaal opgehangen worden. Ook te gebruiken zonder passe-partout, voor een grotere foto.


De klassieke lijst is verkrijgbaar in zwart en wit hout én in goud-, zilver- en koperkleurig aluminium. Onze wissellijsten worden geleverd met plexiglas voor een duurzaam oppervlak met een glasheldere look, net alsof uw lijst echt glas heeft.

Wij bieden ook posterhangers aan, een trendy alternatief voor een klassieke. IKEA - FISKBO, Fotolijst, zwart, Kan horizontaal of verticaal opgehangen worden. De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dit is minder breekbaar dan glas en dus gebruiksvriendelijker.


Verwijder de beschermfolie voor gebruik. Lijsten voor posters en prints tegen goede prijzen in zwart en wit. We hebben ook lijsten in goud en koper. We verkopen houten lijsten en metalen lijsten in de. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.


Bekijk ons assortiment Fotolijsten in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Koop en verkoop fotolijsten ikea eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Zelfs als de wissellijsten voor platen gaat gebruiken en u zou de platen niet draaien heeft u nog plezier van al die mooie, retro platenhoezen.


De Lijsten Fabriek levert zowel standaard als maatwerk aluminium wissellijsten in verschillende aluminium lijst profielen. Tevens hebben we een grote selectie aan kleuren voor deze aluminium lijsten en wissellijsten online.

De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren bies. De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema.


Je mooiste, dierbaarste en fijnste herinneringen krijgen door fotolijsten een speciaal plekje in huis. Heb je veel foto’s, maar niet de ruimte om ze allemaal te laten zien? Alle merken woondecoratie.


Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Ook kunt u gebruikmaken van de meegeleverde, witte passe partout. Uw foto springt er zo nog meer uit. Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Zo kunt u deze 70x100cm wissellijsten aan de muur bevestigen maar ook op de grond plaatsen. Standaard geleverd met extra helder float geslepen glas en hoekveren voor nog meer stevigheid. Makkelijk bestellen Snelle levering Lijsten Posters. Nederland op het gebied van posters.


Naast een grote webwinkel is er namelijk ook nog de mogelijkheid om een bijpassende lijst te bestellen voor je poster of reproductie. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts