donderdag 26 februari 2015

Hangende vaasjes

Bekijk ons unieke assortiment vazen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Metalen houder met twee hangende vaasjes. Door de metalen houder en het touw om de vaasjes heen geeft deze houder een stoere uitstraling.


Doe wat water in de vaasjes en plaats hierin je favoriete bloem of een stoer blad. DIY: Recycle je glazen potjes en maak er hangende vaasjes van Elke week heb je wel een aantal glazen potjes die richting de glasbak gaan, maar wat nou als je daar zelf wat leuks van kunt maken? Deze olijvenpotjes hangen nu te pronken in huis.


Hangende Glazen Vaas in Waterdruppelvorm Zachtjes wiegt de hangende vaas heen en weer. De handgeblazen waterdruppelvorm geeft de vaas iets sprookjesachtigs.

Wat een elegante manier om bloemen om je heen te hebben. De hangende vaas past zowel thuis als in je kantoor en is ook een graag ontvangen cadeau. Je kunt in plaats van water en bloemen ook. Prachtige set van hangende vaasjes , wordt ook veel. Bij meer afname stuur dan een bericht naar ons.


Deze prachtige hangende vaasjes uit de Edison serie zijn ontworpen door de Franse kunstenaar Catherine Grandidier. Het glazen vaasje zit vast aan een staaldraad. Het is dus stevig genoeg om te vullen met bloemen. Ze zijn er in twee maten en kleuren en vooral een mix van beide zorgt voor een speels, maar toch natuurlijk effect. De vaas is voorzien van een leren koord waarmee je de vaas gemakkelijk op kunt hangen.


Ook leuk om te mixen met de hangende bloempotten van Hübsch. Brigit maakt een bloemstuk met hangende vaasjes. De basis is van geverfd piepschuim. De vaasjes hangt zij op hoogte aan holpijp die zij eerst verstevigt met bamboestokjes.


Birgit heeft hier zomerbloemen gebruikt, maar door andere bloemen te kiezen, kun je het stuk aanpassen aan het seizoen! Ook kunt u kiezen uit blauw hangende vaasjes. De borstelhouder is van roestvrij staal in combinatie met een rvs look.


De vaasjes kunnen ook naar buiten waar je ze aan een pergola of in een boom kunt hangen.

Nog op zoek naar wat mooie decoratie voor jullie bruiloft? Dan is deze DIY zeker wat voor jou! Met hangende bloemen in kleine vaasjes maak je een mooie achtergrond voor jullie ceremonie.


Het kost weinig moeite en heeft een groot effect! Het decoreren van de verschillende locaties waar jullie bruiloft plaatsvindt, is soms best lastig. Gipskruid in hangende vaasjes. Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Deze bloempot is van dezelfde serie als de hangende vaasjes.


Hij is ongeveer 6cm hoog en heeft een doorsnee van 5cm. Snij met een stanleymes voorzichtig kleine driehoekjes uit het bovenste deel van de fles. Bloemen plukken, steek deze in de uitgesneden driehoekjes.


Altijd al willen weten wat je van oude gloeilampen kunt maken? Wat dacht je van hangende vaasjes ! Birgit maakt een prachtig bloemstuk met hangende vaasjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts