vrijdag 6 februari 2015

Voorstrijk vlekken

Voorstrijk vlekken

Alabastine voorstrijk vlekken tot goedkoper. GAMMA voorstrijk vlek isolerend wit 7ml is een witte isolerende grondlaag om doorslaande verontreinigingen, zoals nicotine, vocht en lijmresten, blijvend te bedekken. Hier zullen deze na het aanbrengen van de muurverf of sierpleister afdeklaag, niet meer doorslaan.


Profiteer ook van deze ideale primer! Deze vlekken voorstrijk is een witte vlekkencoating voor het snel en blijvend bedekken van nicotine-, vet-, roest-, ballpoint-, potlood-, lekkage- en teervlekken op wanden en plafonds. De voorstrijk kan zowel op binnen- als buitenmuren worden toegepast. Bij het toepassen op een buitenmuur is het wel belangrijk dat de ondergrond droog is en blijft.


Zo ziet je wand of plafond er strak uit. Blik: aanbrengen in tot lagen op de vlekken , een tweede laag (indien nodig) aanbrengen als de eerste laag droog is. Hierbij kunt u denken aan onder andere nicotine-, vet-, roest-, roet-, ballpoint-, potlood-, lekkage-, teer-, wijn-, koffie- en waskrijtvlekken. De inhoudsmaat is liter. Ook kun je bij ons voorstrijk voor behang of voorstrijk voor muurverf vinden.


Voorstrijk vlekken

U kunt het middel verwerken met roller en kwast, waarna het overschilderbaar is met alle soorten muurverf of latex. Voorstrijk behang of voorstrijk muurverf. Let er goed op dat je de voorstrijk goed uitsmeert.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Bij KARWEI hebben we voor alle soorten ondergronden een geschikte voorstrijk , zoals bijvoorbeeld voor vochtige muren en ook wanden met hardnekkige vlekken. Heeft preceis dezelfde eigenschappen als de voorstrijk tegen vlekken , maar is in spray vorm. Het grote voordeel hiervan is dat u het kunt gebruiken als u bezig bent met verven en u ziet dat het hout gaat bloeden.


U gebruikt de spray, spuit het over de vlekken en na enkele uren kunt u probleemloos verder. ALABASTINE Xtra voorstrijk vlekken l. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Oplosmiddelhoudende vlekkencoating op acrylaatbasis, voor het snel en blijvend bedekken van nicotine-, vet-, roest-, roet-, ballpoint-, potlood-, lijm-, lekkage- en teervlekken op wanden en plafonds.


Overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex. Drijfgas in spuitbus tast ozonlaag niet aan. De spetters zijn makkelijk te verwijderen met spiritus. Voor het snel en blijvend bedekken van nicotine-, vet-, roest-, roet-, ballpoint-, potlood-, lijm-, lekkage- en teervlekken op wanden en plafonds.


Alabstine voorstrijk vlekken bij de Annie Sloan Chalk Paint specialist. Vlekken kunnen op van allerlei manieren ontstaan. Dat kan door het bloeden van het hout. Hier kunt u alles over lezen op onze pagina vlekken in Chalk Paint. Met onze vlek -isolerende producten lijkt het alsof er nooit een vochtplek heeft gezeten.


Belangrijk: achterhaal wel eerst de oorzaak en los het probleem op. Gebruik deze voorstrijk in combinatie met vlekisolerende muurverf, deze verf laat de vlekken gegarandeerd verdwijnen. Vlek Isolerende Muurverf is alleen verkrijgbaar in wit. Nou, dat moet ik dan even gaan navragen want ik dacht toch echt dat mijn man zei dat het voorstrijk was.


Voorstrijk vlekken

Ik kom hier nog op terug ! In ieder geval voor je reaktie. En het gaat hier dus ook niet om maar vlekje , maar langs de hele muur over de vloer !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts