maandag 9 februari 2015

Gordijnen ruit

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Voordelig en snel in huis!


Kant en klare vtwonen gordijnen. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.

Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Maak zelf online uw gordijn , kussen of dekbed op maat. Kies een gordijnstof en klik op samenstellen.

Laat uw gordijn op maat vervaardigen of koop losse gordijnstof. Kindergordijnen met ruiten. Ruiten zijn van alle tijden.


Alle gordijnen worden gratis op maat gemaakt en zijn met voering leverbaar. Zeker weten dat het gordijn past? Gebruik dan onze handige meetinstructie. Verkocht met een lichte filtering voering kunnen de gestreepte, geruite en cirkel gordijnen worden geleverd op aanvraag met een thermische of een verduisterende stof genaaid aan de achterkant van het gordijn wat bestaat uit materiaal dat zorgt voor een maximale absorptie van licht en vergeeft warmte-isolatie. Gordijnstof rood wit ruit met hartjes voor gordijnen en tafellakens.


De hartjes zijn ingeweven in deze soepele stof. Deze vrolijke stof kan perfect gebruikt worden voor in de slaapkamer of voor kleine ramen zoals in een caravan om een gezellige sfeer te creëren. Kort gordijn met krullint, geeft het raam een stijlvol karakter. De schotse ruit is weer helemaal in!


Ook kan de schotse ruit perfect overvloeien in het interieur. U kunt denken aan stoffering, gordijnen , kleden ect. Kom gerust een kijkje nemen bij ons op de showroom.


Raamfolie Ruit Transparant kopen?

Kwantum, daar woon je beter van! Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. In combinatie met behang van Ferm Living.


Gordijnen in legergroen ruit 5cm op jongenskamer. Bij een stof met een ruit of een streep kan het zijn dat er extra stof moet worden gekocht om de ruit of streep goed aan te laten sluiten. Ruitstof en streepstof samen eindeloos combineren? Dat kan bijvoorbeeld met de collectie Dimension – Relief – Scope – Trend – Geo – Ratio. Omdat het ruitje geweven is, is deze aan beide zijden zichtbaar.


Bijzonder geschikt voor gordijnen of tafelkleden in een landelijke sfeer. Prachtige 1 linnen yvorywitte gordijnen met kaderrand ruit. Ook verkrijgbaar met effen rand.


Neem dan contact op met contact formulier. Meerdere maten en kleuren ruit in keuze menu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts