woensdag 11 februari 2015

Ballon met led lampje

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Mooie Led Verlichting voor uw Huis. Gratis verzending vanaf €2-! Comfortabele LED-lampen Online.

Kleur licht: Wit led licht. Met de lichtgevende ledballon lampjes maakt u van elke ballon een lichtgevende decoratie. Geweldig voor een verjaardagsfeest maar natuurlijk ook als decoratie op een bruiloft, tuinfeest, beurs, evenement of met oud en nieuw.


Met deze lichtgevende led ballon lampjes maakt u van uw eigen ballonnen of lampion een lichtgevende decoratie. Led Lampjes voor allerlei doeleinden! Naast de gewone is er ook een waterdichte versie!


Wanneer de led ballon eenmaal geactiveerd is, is het niet meer mogelijk om het led lampje uit te zetten en te sparen voor later.

De led ballon moet dus geactiveerd worden, net voordat de ballon opgeblazen wordt. Onze led ballonnen branden wel tot dagen. Hierdoor wordt de geheele ballon verlicht en niet alleen de onderzijde.


De ballon is eenvoudig te vullen m. Een plastic pijltje die je uit de ballon trekt alvorens je hem opblaast. Het Led lampje begint dan te branden en dan blaas je de ballon op, net zoals de normale feest ballonnen. Koop led ballonnen bij ons voor de laagste prijs van Nederland!


Ruim assortiment online bestellen! Het is het makkelijkst wanneer u dit doet voor het opblazen. Vul de ballonnen met lucht of helium. Vandaag besteld = morgen al in huis.


Hierdoor zijn de ballonnen extra mooi als het donker is. Ze branden tot wel uur lang. Gekleurde ballon met licht. LED licht ballonnen cm. Je krijgt de kleuren roo groen, geel, blauw en wit.

Hang de ballonnen aan de bar of aan het plafond of in trosjes bij elkaar in de tuin. De Led Ballon is makkelijk te vullen met helium uit een wegwerp helium tankje. Het geeft uw bruiloft net dat beetje extra! Helium ballonnen bestellen doet u snel en eenvoudig op HiepHiepBallon. Om uw feest compleet te maken, hebben wij een ruim assortiment aan feestartikelen.


Met helium gevulde ballonnen zijn de ideale versiering tijdens een bijzondere gelegenheid. Verfraaien van uw huis met Lampen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts