woensdag 25 februari 2015

Groene hangplanten

Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online.

Meerdere aanbieders online. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Naast ons ruime assortiment kamerplanten beschikken wij ook over een verscheidenheid aan hangplanten om uit te kiezen. Zowel in soorten als prijsklassen. De meeste soorten zijn voorzien van hangpot met ophangmechanisme.


Vrijwel iedere hangplant is ook geschikt om in een hoge sierpot of vaas te plaatsen.

Hang ze voor een raam of midden in een kamer. En soms is het gewoon heel handig om een plant op te hangen, zo kan bijvoorbeeld je kat niet meer de bloemen van je lidcactus eraf lopen als hij lekker in de vensterbank gaat liggen. Green Ivy Hanging Bush 70cm. Deze mooie groene hangplant 70cm lijkt erg realistisch door zijn bladeren, hier zit kleurverloop in wat het geheel erg echt maakt. Groene , bloeiende hangplanten voor binnen.


Wij zijn dankbare planten en vragen niet meer van jou dan een lichte, warme plaats, een dagelijkse knipoog, een wekelijks scheutje water en soms wat mest. Wij zijn een groep prachtige, groene hangplanten en zijn gemaakt voor jou. We vergroenen met liefde je huis en je kantoor en maken je leefomgeving mooier en gezonder.


We verschillen onderling in vorm en kleurschakeringen, maar delen een aantal aantrekkelijke eigenschappen. We passen bij elkaar én bij jou. Het verrassende karakter van hangplanten is hiervoor ideaal! Met groene en bloeiende hangplanten kan je heel gemakkelijk effecten in perspectief creëren in een ruimte. Ook bij hangplanten heb je heel wat keuze: van grillige vormen over spannende sprieten tot welvende bladeren.


Vanwege zijn stervormige, witte bloemen met roze hartjes is deze plant erg populair onder de hangplanten voor binnen. De groene bladeren en de bloemetjes van de kleine wasbloem draperen prachtig langs de pot wanneer je deze in huis ophangt. De bloemtrossen van deze plant zijn erg bijzonder.


Het lijkt soms wel of de bloemetjes van was gemaakt zijn!

Deze hangplanten zijn te vinden in de webshop van Fleurdirect. Ruime diversiteit aan hangplanten voor binnen. In het ruime assortiment van Fleurdirect. De grote diversiteit is met zorg verzameld over de hele wereld. Smit Kwekerijen een van de toonaangevende kwekerijen in Europa.


Sinds het ontstaan van ons bedrijf, ruim dertig jaar geleden, introduceren we doorlopend ‘nieuwe’, succesvolle groene kamerplanten. Geschikt voor buiten in allerlei weersomstandigheden). Wij hebben groene hangplant in ons assortiment welke geschikt is voor buiten, dat is de Hedera Bont van cm.


Van de bloeiende hangplanten zijn er soorten welke geschikt zijn voor buiten. Kunst hangplanten zijn er in diverse soorten, maten en prijzen. Wij proberen de best mogelijke kunstplanten in te kopen tegen zeer concurrerende prijzen.


Deze trendy hangplant heeft een fris groene kleur. De bolvormige kleine bladeren zijn een typisch kenmerk. Nog geen of weinig hangplanten in huis? Dan wordt het nu de hoogste tijd.


Hangplanten zijn helemaal terug van weggeweest. Zoals in veel woonbladen en woonprogramma’s op dit moment te zien is, is groen dé trend van nu. Zet jouw huis vol met groene planten als cactussen, grote groene planten en hangplanten voor een frisse groene boost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts