woensdag 25 februari 2015

Horloge ninjago

Geen abonnement, betaal per film. Koop je Horloge nu bij Lucardi. Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke.


LEGO horloges zijn er voor groot en klein!

Leer klok lezen met je favoriete speelgoed! Er zin klokken, wekkers en horloges. Alles om bij de tijd te blijven. Zo past je horloge altijd top bij je outfit! Ninjago Horloge met Zane met minifiguur om zelf op te bouwen.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Een automatisch horloge haalt energie uit beweging, de tijd komt hier dus volledig mechanisch tot stand.

Een Quartz horloge wordt aangedreven door een batterij, waarbij het Quartz kristal altijd trilt op eenzelfde frequentie. Solar horloges halen hun energie uit zonlicht of kunstmatig licht. Met diverse mogelijkheden om je horloge zelf in elkaar te zetten en er telkens weer anders uit te laten zien. Zo kun je je vrienden en vriendinnen blijven verbazen!


Horloges van LEGO bieden kinderen allerlei manieren omhun horloge zelf in elkaar te zetten en steeds weer te aan te passen. Dit horloge is een gegarandeerd succes bij kleine LEGO fans. Bestaat uit onderdelen, incl. Je kunt dit horloge precies passend maken om je pols!


Wees op tijd voor het volgende Ninja avontuur met Nya! De jongere zus van Kai staat haar mannetje naast de andere Ninja ’s. Lloyd om de draken te beschermen tegen de barbaarse Dragon Hunters doormiddel met dit bouwbare horloge van LEGO Ninjago. Dit analoge horloge heeft veelkleurige, verwisselbare schakels en biedt tal van ontwerpmogelijkheden voor een uniek horloge.


Steel jij de show met dit te gekke LEGO Ninjago Kai horloge ? Knutsel de band zelf in elkaar en klaar is je horloge ! Het Kai poppetje aan de polsband geeft het horloge een stoer uiterlijk.

Het horloge is uitgerust met een quartz-binnenwerk en goed leesbare cijfers. Kies uit producten vanaf € 1495. Met het LEGO Ninjago Link Zane bouwbaarhorloge ben je altijd op tijd om de dag te redden! Dit leuke Ninjago Kai horloge is een stoer horloge voor kinderen!


Ze kunnen het horloge zelf in elkaar zetten en steeds weer aanpassen. De set bestaat uit onderdelen, inclusief bouwbaar Kai poppetje. Verder is het horloge waterdicht tot meter en heeft een quartz binnenwerk. Bovendien is het horloge nikkelvrij en wordt geleverd met batterijen. Dit is echt een coole retro horloge van Casio, uit de goede jaren '80.


LEGO kinderhorloges zijn niet alleen stoer, maar ook leuk om mee te spelen. Daar onze zoon van toch zo zot is van Lego, en vooral van Ninjago , is dit het ideale geschenk. Hij heeft steeds het juiste uur op zijn coole horloge en kan het legomannetje (hier Lloyd) gebruiken bij de rest van zijn collectie.


Een leuk kinderhorloge van lego ninjago. Er zit een lego karakter in verwerkt ( cole) makkelijk groter of kleiner te maken. Batterijtje moet vervangen worden verder. Bij Kruidvat kun je terecht voor al jouw favoriete LEGO artikelen!


Neem snel een kijkje bij LEGO City, LEGO Friends, LEGO Star Wars, LEGO Classic, LEGO DUPLO, LEGO NINJAGO en LEGO Technic. Zit jouw favoriet ertussen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts