dinsdag 17 februari 2015

Zonwerende verf lichtkoepel

Met advies op maat en laagste prijs garantie. Mocht u het product elders goedkoper kunnen krijgen dan horen wij dat graag. Complete sets lichtkoepels. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Kies uit producten vanaf € 295. De tijdelijke coating 3seasons wordt aan het begin van het zomer seizoen aangebracht. Na het zomer seizoen kan de verf verwijdert worden met zeepwater en een scheut ammoniak. De verf is bij uitdrogen niet kleverig.


EVERblue heeft de hoogste zonwerende eigenschappen van het Liquisol gamma. Zo kan u seizoengebonden de zonnewarmte binnen laten of buiten houden zonder aan lichtinval in te boeten. De Sunpaint is een duurzame zonwerende coating die door Reprosol op bolle koepels en lichtstraten met gebogen profielplaten gespoten wordt.


Zonwerende verf lichtkoepel

Liquisol 4EVERblue is de nieuwste zonwerende verf voor lichtstraten en lichtkoepels. Hierdoor krijgt u een perfecte licht- en warmtebeheersing. De melkwitte kleur zorgt voor een aangename verspreiding van het licht. Liquisol 4Ever Blue geeft bovendien een mooie blauwe schijn aan de binnenzijde en houdt de schittering van de zon in de ogen tegen. Het is een watergedragen verf en bevat geen schadelijke stoffen die het water in vijvers of grachten kunnen verontreinigen.


Zonwerende lichtkoepels van Bouw-Handel. Wanneer de zon voor warmteoverlast zorgt is een zonwerende lichtkoepel de perfecte oplossing. Liquisol is een unieke zonwerende verf welke zelf simpel aan te brengen is.


Zonwerende verf lichtkoepel

Eenvoudig online bestellen. Ook zo’n last van naar binnen schijnende zon in uw serre? Van warme ruimtes door de vele lichtkoepels ? Naar water snakkende plantje in uw tuinkas? Temperzon is een milieuvriendelijk product dat speciaal ontwikkeld is voor het wit maken van serres, tuinkassen of lichtkoepels.


Dekkend wit in de zon en transparant in de regen. De coating met warmtewerende verf versterkt de warmte-isolatie van de buitenmuren, waardoor het binnen koeler blijft en de airco minder gebruikt moet worden. Naar verwachting kan hierdoor een energiebesparing tot gerealiseerd worden. Warmtewerende verf kan ook in een woning zelf gebruikt worden.


Zonwerende verf lichtkoepel

Maar ja, tobben met zelfgemaakte draden en dan een gordijntje spannen. En het wit verven van het glas is niet echt een optie lijkt me, je hebt niet voor niets een lichtkoepel. Ik denk: even doorsparen, misschien iemand anders?


Demandez un contrôle de toiture gratuit ou contactez un couvreur. Je hebt namelijk geen lijm nodig bij het aanbrengen van dit product alleen het schutvel verwijderen en daardoor kan het product meerdere keren gebruikt worden. Ze zijn vrijwel volledig transparant.


Toch wordt de onzichtbare infraroodstraling effectief gefilterd. Bij een lichtkoepel ook goed de oppervlake ontvetten en naspoelen. Aanbrengen door middel van spuiten, sproeien of rollen. Reining gereedschap met water en zeep.


Laat het spoelwater niet in het riool lopen, maar gebruik een aparte spoelemmer, deze eventueel laten indampen. Droge resten mogen bij het normale afval. Met de VELUX buitenzonwering voor lichtkoepels houdt u de warmte buiten en het klimaat binnen aangenaam. Lichtkoepels zijn er in Acrylaat en Polycarbonaat. Lees er alles over op deze pagina.


Liquisol- verven zijn speciaal ontwikkeld om te schilderen op de buitenzijde van lichtstraten, verandadaken en bolle lichtkoepels. Natuurlijk werken ze ook op glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts