donderdag 19 februari 2015

Auping sprei

Auping sprei

Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Auping sprei prijzen vergelijken. Onze spreien zijn extra groot en dekken het hele bed af. Het assortiment bedspreien bestaat uit verschillende kleuren, materialen en weefsels.


Pristine is een katoenen wafel bedsprei. De wafels zijn groot en de bedsprei is afgewerkt met een border. Doordat het gebruikte garen losser is van structuur ontstaat er een natuurlijk effect in een regelmatig patroon.


De donkere kant heeft een mooie schaduwwerking als het geplooit valt. Sprei Aristotele is gemaakt van 1 katoen van hoge kwaliteit. Aristotle is een prachtige tweekleurige gebreide sprei met een hexagon patroon en een uni rand. De sprei mag gewassen worden tot graden. Niet geschikt voor de droger.


Auping sprei

KAAT Amsterdam Citrus Bedsprei Geel 795. Door de kruising van zacht roze en donkergroen gekleurde weefdraden lijkt de kleur vanuit ieder gezichtspunt te veranderen. In verschillende maten en kleuren verkrijgbaar bij Fundesign.


Of gebruik de sprei als extra deken wanneer het erg koud is. Eigenlijk zijn er ontzettend veel redenen om te kiezen voor een sprei of plaid. Bedsprei Revival is gemaakt van soepele denim van polyester en katoen. De achterkant van de sprei is uni blauw. Bekijk ons unieke assortiment spreien.


Auping sprei

Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Sprei Revival is gemaakt van soepele denim van hoge kwaliteit. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bedspreien zijn er zowel in 1-persoons- als 2-persoonsmaten.


Wanneer je jouw bed te dominant aanwezig vindt in je slaapkamer, kun je er voor kiezen een mooie sprei over je bed heen te leggen. Wij hebben ook altijd bijpassende hoeslakens en dekbedovertrekken voor u. Hierdoor oogt het geheel meer neutraal. Kies een kleur en patroon dat bij jouw smaak past en je krijgt een heel andere uitstraling in je slaapkamer.


Wanneer je een beddensprei zoekt voor op je be dan ben je bij Beter Bed zeker aan het juiste adres. Een sprei wordt ook wel een deken of grand foulard genoemd. Met een ruim aanbod aan spreien in diverse kleuren, stofsoorten en afmetingen vind je bij ons altijd een passende sprei met een uitstekende kwaliteit. Chat of bel met onze medewerkers voor een passend advies. Deze prachtig geborduurde bedsprei van percale katoen kan op twee manieren gebruikt worden: de ene zijde is chic antraciet, de andere fris wit.


Showroom Achteraf betalen. Morpheus is een soepele service gerichte organisatie die veel verder gaat dan het retourrecht van dagen wat je wettelijk krijgt. Je mag tot dagen na de. Door deze website te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring.


Spreien geven je slaapkamer extra warmte en maken het lekker knus. Verwissel je sprei elk seizoen of breng sfeer in je kamer met een nieuwe kleur of motief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts