vrijdag 27 februari 2015

Marokkaanse woonaccessoires

Zoek naar arabische lampen op de nieuwe KensaQ. Koop nu woonaccessoires voor uw huis. Specialistisch advies nodig? Woonaccessoires voor 22u bestel morgen in huis. Magische kleuren, heerlijke geuren en een rijke cultuur.


El Ramla Hamra (Het rode zand) neemt je mee naar de sferen van Marokko.

De Arabische wereld kent een lange traditie van ambacht en vakmanschap. In de mystieke oosterse sfeer en betoverende omgeving worden prachtige authentieke producten gemaakt. SOUKZ ontwerpt en selecteert ambachtelijk gemaakte, op traditie geïnspireerde meubelen, woonaccessoires en gebruiksvoorwerpen. Bekijk onze aanbod in de webshop!


Beroemd om zijn liberale gebruik van kleuren en ongelooflijke mate van detaillering. Hét adres voor Arabische lampen, kinderlampen en woonaccessoires , grote unieke collectie, direct leverbaar. Find arabische lampen vandaag!


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

We hebben altijd deuren (diverse modellen en kleuren) voorradig in ons depot. Veel van onze spullen zijn vintage of handgemaakt en daardoor ook uniek. Kleurrijk, van goede kwaliteit, apart, handgemaakt, gerecycled en sfeervol. Dat zijn de belangrijkste eigenschappen waar een artikel bij Merel in Wonderland aan moet voldoen.


Haal de Arabische sfeer in huis! Vooral de kleuren blauw, paars en groen komen in zo’n interieur vaak terug. Marokkaanse hekwerken - Antiek smeedijzer, handwerk. Deze prachtige handgemaakte wandspiegel uit Marokko kan je gemakkelijk overal kwijt en zorgt voor een sfeervolle look in de kamer.


Waan je een moment weg van de alledaagse drukte. In the arithmetic of love, one plus one equals everything, and two minus one equals nothing. Met de Orientaalse sfeer van duizend–en-één nacht uit het land van de oude farao’s. SOUKZ biedt een grote collectie glazen woonaccessoires met (zilver) beslag.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Uit Marokko Het duurde iets langer dan geplan geduld wordt rijkelijk beloond: de prachtige woonwinkel van Artizana , in het voormalige pand van Tempelman aan de Hoofdstraat, is open. Oosterse woonaccessoires maal per jaar komen er nieuwe artikelen op de website. Wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, krijgt u automatisch bericht als de nieuwste artikelen online staan.


Ook met de andere woonaccessoires maak je een mooi entree op een verjaardag of housewarming. Van kleine kaarshouders, een messing theepotje tot aan een plafondrozet, met de oosterse woonaccessoires geef je de finishing touch aan je interieur.

Onze Oosterse Lampen zijn gemaakt van metaal, messing of koper platen. De patronen en gaatjes worden er ingeslagen en daarna krijgt de lamp nog een zilverlaag. Discover the magic of marrakech! De webshop vol met handgemaakte producten uit Marokko. Allemaal handgemaakt door lokale vakvrouwen in Egypte.


Daarnaast heeft Nour Lifestyle dienbladen van koper en aluminium. Je kunt de mooiste en duurste meubels om je heen verzamelen maar zonder de juiste woonaccessoires wordt het niets! Juist met de decoratie van je woonkamer druk je je persoonlijke voorkeuren uit en geef je je huis die ‘finishing touch’. Wij zijn een groothandel in woonaccessoires en decoratie (WoonDeco), houtsnijwerk, meubilair en cadeau artikelen.


Ons assortiment bestaat voornamelijk uit hout, metaal en keramiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts