woensdag 4 februari 2015

Glas opmeten

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Als het glas te strak in de sponning is gemonteerd is het risico op ruitbreuk groot. Daarom is er rondom het raam ca. Laten opmeten Wilt u zeker zijn van de juiste glasmaten?


Laat onze specialisten het dan voor u opmeten ! Met jarenlange ervaring en het juiste gereedschap is het voor hun een koud kunstje. Ook kunnen zij u adviseren zodat u krijgt wat u nodig heeft. Zo heeft u de garantie dat het glas past en kunt u met een gerust hart aan de slag.


Voor bijvoorbeeld dubbel glas is een bredere en diepere sponning nodig dan voor enkelglas.

Bij het opmeten van de hoogte is dit precies hetzelfde. U dient de exacte maten door te geven aan ons waarbij wij vervolgens de uiteindelijkde juiste maat voor uw glazen binnendeur uitrekenen. Dubbel glas opmeten kozijn binnenkant - De dagmaat is de maat van de ruit (precies tussen de kozijnbalken) die je daadwerkelijk ziet. De sponningmaat is de maat van het kozijn van binnenuit de sleuf waar het glas inkomt.


Het opmeten van dubbel glas moet heel nauwkeurig gebeuren om te voorkomen dat het glas niet in het kozijn past of niet goed gemonteerd kan worden. Hoe meet je dubbel glas in? Door onjuiste montage kan schade aan dubbel glas ontstaan en ontstaat lekkage waardoor er vocht tussen de glasbladen komt en een waas aan de binnenkant van het glas.


Het inmeten van dubbel glas kan op twee verschillende manieren gebeuren. Veel hangt namelijk af van het feit of u een bestaande ruit wenst te vervangen of u glas in een nieuw kozijn wenst te plaatsen. In ieder geval, wanneer u zelf het dubbel glas wenst in te meten zetten we graag een aantal interessante tips voor u op een rijtje.


Of je nu nieuwe gordijnen ophangt of voorzetramen laat plaatsen, het is belangrijk om te weten welke maten je moet nemen. Lees de volgende instructies en met een rolmaat of meetlint bij de hand leer je de afmetingen van een. Glas moet ruimte hebben om te kunnen werken. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


VOOR HET OPMETEN VAN ISOLATIEGLAS DIENT U HET DE ONDERSTAANDE RICHTLIJNEN IN ACHT TE NEMEN. Inmeten glazen binnendeur.

Zorg ervoor dat u eerst maat A, daarna maat B en tenslotte maat C opmeet. Uitleg glas opmeten De dagmaat (ook wel doorkijkmaat genoemd) Dit is het gedeelte waar u dan de dagmaat. Enkel glas is eenvoudig en goedkoop te bestellen bij Glasdiscount. Zowel enkel floatglas als enkel veiligheidsglas.


Voor het opmeten van de paumellehoogte, klik je hier. Bij vervanging van een deur kun je ook gewoon de bestaande deur opmeten. Ga uit van de lange zijde (incl. opdekrand) voor het bepalen van de hoogtemaat (zie figuur 2).


De breedtemaat wordt gemeten aan de korte zijde zonder opdekrand (zie figuur 3).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts