donderdag 5 februari 2015

Umbra wanddecoratie vlinders

Kies uit producten vanaf € 30. Bekijk de nieuwe collectie van Umbra online bij de Bijenkorf. Ontwerp uw huis met bijpassende wandbekleding. Een absolute topper in de collectie wanddecoratie van Umbra. Een set van vlinders welke je met de meegeleverde plakkertjes op de muur plakt.


De vlinders zijn gemaakt van een dun kunststof hierdoor bewegen ze licht wanneer er wind langskomt.

Umbra is marktleider in origineel, eigentijds en betaalbaar design voor in huis. De producten van Umbra zijn in meer dan landen te verkrijgen. Umbra heeft een ruim assortiment aan wanddecoratie , fotolijsten en badkamerartikelen. Een mooi merk met nog mooiere producten! Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Umbra muurdecoratie vlinders online kopen bij Pogo-designshop. Veel muurdecoraties van Umbra uit voorraad leverbaar zoals de wallflowers en libellen. Set van metalen vlinders Mariposa van Umbra.

Decoreer je wan deur of kast met deze mooie metalen vlinders. De sets zijn verkrijgbaar in nikkel, koper en messing kleur. De wanddecoratie vlinders van Umbra is leuk om door het hele huis te plakken. Het merk Umbra bestaat inmiddels ruim jaar en wordt verkocht in meer dan 1landen. Ontdek ons ruime assortiment!


Umbra wanddecoratie vlinder Mariposa metaal - Kleur - Koper. Umbra Umbra Vlinders Mariposa Wanddecoratie Wit. Umbra zorgt voor de leukste muurdecoratie, plak de wolken boven je be de pluisjes langs de spiegel, de klimmers boven de boekenplank en de vlinders boven de kaptafel. Een kale wand is leuk gevuld met deze wanddecoratie.


Voeg toe aan verlanglijst. Breng de natuur in je huis met deze set van kunststof vlinders ! Het is niet zomaar opvulling van een lege muur, de muurdecoratie vertelt iets over je smaak en je persoonlijkheid. De leuke wanddecoratie op deze site is geschikt voor. Naast dat wanddecoratie niet alleen decoratief is kan het ook functioneel zijn. Zo kun je op een leuke wandplank een mooie opberg box zetten waar je vervolgens de kleine dingetjes in kunt opbergen.


Wil je de laatste trends op gebied van wanddecoratie volgen? Lees dan: muurdecoratie trends.

Iets anders aan de wand dan fotolijstjes of een schilderij? Ga voor de vrolijke vlinders van Umbra ! De fladderende vleugels vormen een sfeervol. Met de decoratieve Umbra fotolijsten aan de wand zullen vele mensen verbaasd staan kijken. Umbra Wanddecoratie vind je op fonQ Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis Shop de collectie! De fotolijsten bieden veelal plaats voor meerdere foto’s, en zijn in diverse vormen en maten te verkrijgen.


Voorbeelden van populaire Umbra fotolijsten zijn de Umbra Fotofalls fotohouder en de Umbra Minimix fotolijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts