maandag 19 oktober 2015

Anti klim

Laagste Prijzen en Snelle Levering. Bezoek onze Showroom in Nieuwkuijk. Wil je voorkomen dat ongewenste gasten over je schutting of schuur heen klimmen ? Kies dan voor een anti klimstrip. De scherpe punten op een anti klimstrip zorgen ervoor dat ongewenste gasten moeilijk over de schutting heen kunnen klimmen.


AK Anti-Klim inbraakvertragen inbraakbeveiliging en direct kattenoverlast voorkomen!

AKantiklim, beste kwaliteit, verdikte schroefgaten, laagste prijs per meter. Strips zijn zeer geschikt om katten in de tuin of uit uw tuin te houden zodat deze geen overlast meer bezorgen. Tot slot heb je ook anti -klimstrips die zijn voorzien van rechtopstaande spijkers.


Deze voorkomen dat inbrekers opklimmen tegen muurtjes of daken. Inbrekers klimmen gewoon over een muurtje of schutting! Gelukkig is er een afdoende, maar toch elegante oplossing: anti -klimbeveiliging.


Het systeem bestaat uit anti-klim strips van roestvrij staal die zelfs de hardnekkigste bezoekers buiten de deur houdt. Anti-klim strips worden ook anti overklim katten strips genoem omdat ze ervoor zorgen dat katten niet over een hekje kunnen klimmen.

Ze worden meestal boven op de schutting geplaatst, maar je kunt ze ook verticaal tegen de schutting plaatsen zodat katten er niet tegenaan kunnen springen en zo zorgen dat katten niet meer gaan klimmen. Anti klim strips voor uw schutting monteren. De totale breedte van de stip is mm. Monteer deze anti klim strips op uw schutting.


De Secu anti -klimstrip 45x500mm grijs voorkomt opklimmen van je schutting, muurtjes en regenpijpen. De anti -klimstrip is geschikt voor bevestiging op vrijwel elke ondergrond en is buigzaam in de lengte en breedte. Anti-klim Artikelen worden toegepast om ongewenste gasten te weren, waar het voor inbrekers zonder afdoende beveiliging vaak makkelijk is om via een schutting of regenpijp toegang tot een woning te krijgen. Wij bieden momenteel metalen Anti -klimbeveiliging aan van Gebroeders Bodegraven en kunststof Anti -klimbeveiliging van Secumax.


Soms zie je de beugel met de punten omhoog geplaatst en soms met de punten naar beneden. Een argument om de beugel met de punten omlaag te plaatsten is dat men er tijdens het klimmen niet makkelijk op kan gaan staan. Het komt ook voor dat men twee anti -klimbeugels plaatst, één met de punten naar boven en één met de punten naar beneden. Anti-klim strips zijn een middel voor inbraakpreventie waarmee de ongewenste bezoeker ontmoedigd wordt om bijvoorbeeld een muur, bedrijfspand of woning te beklimmen. Hiernaast zijn anti-klim strips ook zeer effectief in het voorkomen van katten die in uw tuin komen of grote vogels die op uw schuur of hek gaan zitten.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Kinzo anti-klim strips - stuks - Voor het weren van dier. Nu met korting bestelling = strips geen last meer van poepende duiven op je balkon.


Het laatste nieuws in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Bij bestellingen boven 4 anders 95. Zeer hoge klantbeoordeling! Bestel vandaag nog voor 16:uur en u ontvangt uw anti klim morgen al in huis. Hieronder maakt u eerst de keuze voor de gewenste kleur.


Verkrijgbaar in varianten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts