woensdag 14 oktober 2015

Harvink new jazz

Harvink new jazz

Ergens anders goedkoper bel ons. De goedkoopste last minutes. Boeken met laagste prijs garantie! Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken!


Harvink new jazz

Ihr Onlineshop für Kindermode, coole Babybekleidung und Wohnaccessoires. Topkwaliteit auto onderdelen aan lage prijzen. Professioneel advies van experten over de keuze van auto-onderdelen. Wat is er NEW aan de JAZZ ? Eigenschappen - Verkrijgbaar als bank in diverse uitvoeringen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Het ontwerp is herkenbaar aan het eigenwijze design waarbij het ondenkbare mogelijk is. Ontwerper: Martin Haksteen. Geringe maatverschillen zijn mogelijk. Tussentijdse model wijzigingen voorbehouden. Uitvoering in leder heeft meer stiknaden.


Met een geweldig zitcomfort en eigenwijze armleuningen is deze 3-zits een aanwinst voor ieder interieur. Ontworpen door designer Martin Haksteen en herkenbaar aan het eigenzinnige design waarbij het ondenkbare mogelijk is. Het opvallende frame van de poten loopt door naar de achterzijde van New Jazz. Door de combinatie mogelijkheden van zitkussen en romp creeërt u uw eigen speelse bank. De uitlopende vormgeving maakt van de bank een unieke eyecatcher in uw interieur.


De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. Flugtickets bei lastminute. Egal wohin - wir finden den besten Flug!


Harvink new jazz

De New Jazz is leverbaar in diverse stoffen en ledervarianten en kan in 1centimeter en 2centimeter breedte worden geleverd. Toch is deze bank niet alleen geliefd vanwege zijn uiterlijk, maar vooral omdat het design gecombineerd is met een hoogwaardig zitcomfort. Prijs is exclusief kussen. Afgebeelde prijs is de vanaf prijs voor een 2-zitsbank in stof ter indicatie.


Kenmerkend voor deze bank is het frame dat standaard geleverd wordt in geschuurd chroom. Het frame is ook leverbaar in poedercoat. Deze pin is ontdekt door Philippe Huenaerts. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Wij bieden u een grote variatie prachtige outlet meubelen. In dit ruime assortiment vindt u o. Vraag ons gratis magazine aan. Volop inspiratie en tips voor uw eigen interieur. Hier kunt u het Jaring de Wolff magazine aanvragen.


Bij Gilsing Wonen te Zevenaar. Harvink 3-zits bank New Jazz 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts