vrijdag 30 oktober 2015

Geurchips

Bolsius geurchips prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kleurrijke ScentChips zijn geurchips met een heerlijke intense geur.


Bestel jouw favoriete smaak waxmelts of stel zelf samen in de officiële Scentchips webshop. Leg de chip in de brander en geniet binnen enkele minuten van een heerlijke natuurlijke geur!

Met keuze uit geuren vindt u altijd een passende, heerlijke geur. Een geur die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen uit verschillende aroma’s! De geurchips plaatst u bovenop de brander en door de warmte van het theelicht smelten de geurchips , waardoor de aroma’s verspreiden door uw huis. Cookinglife heeft ze in het assortiment.


Je heeft de keuze uit moderne geuren die zorgvuldig zijn uitgekozen. Daar er zoveel keus is uit de diverse geuren is het eenvoudig om je aankoop te doen en slagen zal je eigenlijk altijd. U kunt zelf de geurchips oneindig combineren en zo heerlijke nieuwe geuren samenstellen.

Eén geurchips bestaat uit partjes. Deze zogenaamde waxmelts worden gebruikt in een geurbrander door de partjes van een chip te laten smelten. Je kunt de geuren ook mixen. Zo creëer je jouw eigen geur! Bij De Kaarsenfabriek heb je de grootste keuze uit kaarsen en staat de klant altijd op nummer één.


Het assortiment is zorgvuldig voor jou samengesteld en al onze. Geurkaarsen in diverse uitvoeringen online te bestellen. De chips zijn gemaakt van pure natuurlijke ingrediënten en ideaal om te combineren.


Elke chip geurt ongeveer dag, de geur wordt langzaamaan minder. Dezelfde geurchips zien en ruiken nooit 1 hetzelfde, dit omdat de kleur snel verkleurt door het licht en de geur bij elke productie een tint kan verschillen. Hier valt geen aanspraak op de maken. Wij hebben maar liefst geuren in het assortiment, waaruit u eenvoudig uw favoriet geur uitkiest.


Voor 21:bestel is morgen. De geurchips zijn verdeeld in kleine porties, zodat je geuren eindeloos met elkaar kunt combineren. Uiteraard kun je ook geur per keer branden, voor een versterkt effect van de geur.

Bij Xenos vind je veel verschillende kaarsen. Van rustieke kaars tot theelichten. Breng snel sfeer in huis met de mooiste kaarsen. Hierdoor kun je oneindig veel geurcombinaties maken. U kunt zelf geuren samenstellen door verschillende chips in de brander te leggen.


Creations biedt geuren die perfect op elkaar aansluiten. Gebruik minimaal geurchips in de brander voor een optimale geur. Inmiddels zijn deze geurchips enorm populair en een ware verkoophit. Variërend van een fleurige bloemengeur tot een stevige kruidenmix. CreaScents Geurchips Brander Beton.


Een Creascents Brander met een modern, strak. Branders met een glazen schaaltje zijn niet geschikt. Welkom bij geurwalhalla, uw webwinkel voor huisparfum, wellness en verzorging.


Unieke en natuurlijke kwaliteitsproducten snel en zorgeloos geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts