dinsdag 13 oktober 2015

Rm vaas

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. De RM Fleuriste Vase is een vaas met een romantisch design. De platte bodem, het detail met touw en de golvende rand maken deze vaas een prachtig en uniek item die uw bloemen op een waanzinnig mooie manier neerzetten.


Rivièra Maison RM Classic Vase - Vaas - Zilverkleurig - M. Een mooi boeket bloemen fleurt je hele huis op. Doordat deze vaas een neutrale kleurstelling. Rivièra maison fairy tape vaas maat l winkel prijs €14euro mag weg voor €1euro hebben geen echte bloemen in. Is het een vaas of is het een slanke stolp?


Wie goed kijkt, ziet de glazen bodem van dit mondgeblazen product en weet dus dat hierin bloemen kunnen prijken. De vorm van de vaas zorgt ervoor dat de opening relatief smal is, waardoor een boeket bloemen mooi de lucht in steekt. Zo kan de hoogte van centimeter nog verder worden versterkt. Het touw om de vaas trekt het glas als het ware naar elkaar toe en de govende rand maken deze vaas een prachtig en uniek item die uw bloemen op een waanzinnig mooie manier schikt. Dat je met één vaas zoveel sfeer in huis kunt halen!


Rm vaas

Perfect voor een fleurige bos bloemen of als woonaccessoire. Vazen : kleine en grote vazen. Uiteraard heeft u binnen de vazen de keuze uit een aantal grote en kleine modellen. Hoog en breed voor een grote bos met bloemen of heel smal om een paar rozen in te plaatsen. Van grote glazen vazen voor een boeket tot de kleinere modellen voor een subtiele touch of juist de vases om kaarsen in te plaatsen.


Roze vaas met parelmoer glans. Ingepakt in rm tas , dus ook leuk als cado. De kleine vaas ernaast is evt. Nieuw Ophalen of Verzenden. Van basic vazen tot speciaal geproduceerde artikelen voor onze klanten.


Rm vaas

Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Met een hoogte van centimeter en een diameter van centimeter, kunnen we gerust spreken van een royale vaas. Met zijn simpele flesvorm blendt deze vaas eenvoudig in de meeste interieurstijlen. Vul de vaas met verse bloemen voor een fris plaatje of juist met droogbloemen, voor een tijdloos geheel. Rmwoodturning vazen schalen en meer.


Rm vaas

Mijn handgemaakte vazen , schalen en objecten zijn de manier om iets unieks in huis te brengen. Voor iedere inrichting is er wel een passende vaas of schaal te vinden van modern tot rustiek. Wel ruimte in de hoogte, maar niet in de breedte?


Dan kan deze hoge, slanke vaas uitkomst bieden. Een bos bloemen is altijd een leuke attentie. Maar wat te denken van een boeketje én.


De vaas is gemaakt van aluminium en heeft een zilveren kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts