maandag 19 oktober 2015

Fonq showroom

Q is de online winkel die helpt bij het inrichten van je huis. Benieuwd of die ene stoel wel lekker zit? In de fonQ inspiratie- showroom kun je een kleine selectie van het assortiment in het echt bewonderen. Gebruik van deze site, als onderdeel van fonq.


Fonq showroom

BV, betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde verkopers. Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt fonQ. Met een oppervlakte van ruim 650m² en tientallen merken maak je hier kennis met een selectie van onze kleurrijke en bijzondere producten.


Volgens de designspecialist van fonQ , Anne de Jongh, is de showroom op industrieterrein Lage Weide ‘een walhalla voor liefhebbers van design’. De showroom van fonQ is een goed bewaard geheim in Utrecht. Veel mensen kennen alleen de website en weten niet van het bestaan van de showroom af. Kan jouw huis wel wat fonQ gebruiken? Naast een groot aanbod voor je interieur vind je ook keuzehulp en inspiratie.


Fonq showroom

Q kleurt warm oranje Op dit moment ondergaat het merk een rebranding en neemt fonQ afscheid van de kleur blauw. Ook het logo heeft een subtiele verandering ondergaan en een meer moderne uitstraling gekregen. Met verschillende woonaccessoires kan een deel van je persoonlijkheid teruggebracht worden in het interieur. Q is dé woonaccessoires webwinkel met een uiteenlopend assortiment voor in elk huis!


De fonQ-showroom is te vinden op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht. Een centrale plek waar álles plaatsvindt wat met het platform te maken heeft. Zo vinden we hier niet alleen een showroom (ja, waar je veel items van de website in inspirerende settings kunt vinden), maar ook het hoofdkantoor en het grote magazijn.


Fonq showroom

FonQ vernieuwt showroom Utrecht. Daarmee wil het webwarenhuis naar eigen zeggen meer autoriteit claimen op het gebied van interieur en design. Waar voorheen de showroom van fonQ voornamelijk fungeerde ten behoeve van serviceverlening, legt het webwarenhuis nu de nadruk op beleving en. Naast het fysieke punt voor het ophalen en retourneren van bestellingen, biedt fonQ hier nu ook fysieke inspiratie voor haar klanten.


Showroom in Utrecht Openingstijden. Kan ik alle producten van fonQ in de showroom bekijken? Wij hebben deze niet allemaal in de showroom staan. Q heeft een assortiment van ruim 60.


Heb je een product op de website gezien en wil je dit komen bekijken, reserveer dan dit product! Zo ben je er zeker van dat het product op voorraad is en voor je klaarligt om te bekijken. Deze voucher van €korting op je bestelling vonden we natuurlijk helemaal leuk, maar helaas is deze niet meer geldig. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.


Product in de showroom bekijken? Wil je een product komen bekijken, reserveer het dan vooraf vrijblijvend. In de showroom staat een selectie van ons assortiment. Let op: wij zijn verhuisd. De ruimte moet daarnaast het merk fonQ verstevigen.


Voorheen lag de nadruk van de ruimte op serviceverlening en het ophalen en retourneren van bestellingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts