vrijdag 16 oktober 2015

Motor voor rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Goedkoper Dan In De Winkel. En dat is jammer en niet nodig.

De motor van het rolgordijn De motor is niet zichtbaar. Het elektrisch rolgordijn wordt standaard geleverd met onze voordelige maar kwalitatieve Profit Line batterijmotor, batterijhouder, batterijen, oplader en handzender. Alle soorten motoren voor rolgordijnen , jaloezieën en vouwgordijnen. Accessoires voor rolgordijn motoren. Add-A- Motor kun je eenvoudig je bestaande rolgordijnen automatiseren.


Met alleen een motor ben je er niet. Somfy buismotor type LT 28-B(met nokje) Volt DC Nm. Deze Motor is ook uit te voeren met Adapter en meeneemringen van 32mm.


Je hebt dan een motor met RTS ontvanger hebben, het type voeding maakt niet uit.

Rolgordijnen met een buisdiameter van mm. Maar alleen aan de motor heb je niet genoeg, je hebt ook een Tahoma nodig om het hele systeem te laten werken. De motoren die je kunt gebruiken in je rolgordijn zijn de Somfy Roll Up RTS, de Sonesse RTS en de RS1IO. We gebruiken een Somfy rollup RTS motor met afstandsbediening en 12V voeding.


Ook kun je zo veel geld besparen, omdat ingebouwde motoren in compleet geleverde producten uit de fabriek vaak duur zijn. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Schakelaars voor rolluiken, rolluikomotoren, tijdschakelaars en rolluik afstandsbedieningen zijn uit voorraad leverbaar. Alles voor uw elektrisch bediend rolluik, Van rolluikmotoren tot handzenders, Van schakelaar tot app bediening, u vindt het op zonweringmotor. Een rolgordijn elektrisch bedienen, het kan!


Er zijn rolgordijnen met een motor die de rolgordijnen op- en afrollen. U kunt deze elektrische rolgordijnen dan bedienen met een afstandsbediening of wandschakelaar of met een app of zelfs met uw stem. Dit is handig voor rolgordijnen waar u niet makkelijk bij kan, maar ook ideaal en erg gemakkelijk. Elektrische bediening met V Profitline motor (Standaard model).


En het is een stuk goedkoper: voor dollar (euro) koop je één kastje op Kickstarter. Omdat het wieltje in de gadget draait, rolt het gordijn of de jaloezieën zoals je ze wilt hebben. Meer dan 1leuke woonwinkels.

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online. Steeds meer raamdecoratie producten zijn met een elektrische motor leverbaar. Vandaar dat wij onze rolgordijnen voorzien van een Somfy Sonesse WF RTS motor , welke een geintregeerde Li-Ion batterij heeft. Met onderstaande tabel kunt u controleren wat het maximale gewicht is dat de betreffende motor aan kan in de verschillende buizen.


Kijk hier voor meer informatie over het bepalen van de juiste adaptie, rolgordijnen. Somfy motor voor rolgordijn nu vanaf €9- ! Somfy staat garant voor gemak en comfort en wil iedereen hier graag kennis mee laten maken. Het instapmodel WireFree is vanaf heden namelijk slechts €9- (meerprijs op een rolgordijn ). Polysun ScreenLine Externe motor.


Als de motor loopt, draaien beide magneten waardoor het rolgordijn zich optrekt of omlaag loopt. Nog steeds met gratis bezorging in België. Ontdek nu ook onze stijlvolle nieuwe generatie HUNA rolgordijnen , inclusief app en Bluetooth bediening. De elektrische bediening wordt geleverd met een A-merk oplaadbare batterijmotor of op 2Volt motor die beiden onzichtbaar in de buis van het elektrische duo rolgordijn weggewerkt worden.


Beide motoren zijn momenteel in de actie voor €14- per stuk inclusief de afstandsbediening. Je kunt de motor eenvoudig toevoegen op de productpagina. Met deze motor kun je de lamellen van je raamdecoratie op een slimme manier nauwkeurig afstellen.


Roll Up serie: Dit is een Wirefree Somfy vouwgordijn motor die ook geschikt is voor (duo) rolgordijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts