vrijdag 2 oktober 2015

Stoere slaapkamer

Ruim assortiment slaapkamers. Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online. Ruime keuze tegen lage prijzen. Slaapkamers online bestellen.

Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Een industriële slaapkamer klinkt misschien tegenstrijdig, maar deze moderne trend kan ontzettend sfeervol zijn. Bij zo’n stoere slaapkamer is het belangrijk de balans te vinden tussen comfort en industriële aankleding.


In dit artikel vind je diverse industriële slaapkamerideeën en inspiratie voor stoer slaapkamermeubilair. Een stoere jongenskamer inrichten kan op vele manieren.

Vaak worden er standaard kleuren gebruikt zoals wit, blauw of groen. De indeling van een stoere jongenskamer is belangrijk want het moet een vertrouwde omgeving zijn waar hij zich lekker kan terugtrekken. Ga daarom niet overhaast te werk en bedenk ideeën waar uw zoon van houdt. Voor de vtwonen slaapmode is in elk huis wel een plekje te vinden, maar deze fijne pastelkleurige slaapmode wordt bij voorkeur gecombineerd met een stoere slaapkamer. Een betonnen muur, een stoere grijze kelim maakt de sfeer compleet.


Dit heeft er dan ook vooral mee te maken dat je bij een stoere slaapkamer toch als snel aan een wat ruimer geheel denkt. Bekijk hier de gehele collectie vtwonen slaapmode. De interieurontwerpers die hier aan de slag zijn geweest hebben een perfecte oplossing gevonden door het bed opklapbaar te maken.


Je tienerdochter weet waarschijnlijk heel goed wat ze niet wilt. Maar wat ze wel mooi vindt, is wat lastiger. Begin met de basis en kies hiervoor een kleur die jouw dochter mooi vindt. Wellicht roze, roo kobaltblauw of juist okergeel. Om de slaapkamer niet te kinderachtig te maken, kies je niet alleen voor zachte pasteltinten.


Stoere jongensbedden voor stoere jongenskamers. Zowel slapen als spelen is pret in een kamer die helemaal voor jongens is bedacht.

Zo kan hij in plaats van in een bed in een coole boomhut slapen, of heeft hij een enorme afbeelding van een vrolijk vliegtuig op zijn bed. Maak je slaapkamer compleet met de mooiste bedden, kledingkasten, matrassen! Laat je door Homeinspireren!


Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Vanuit de gedachte dat de sfeer van een ruimte net zo belangrijk is als een goed en comfortabel be wordt Morph Design, de ontwerpstudio van Morpheus, door. Zelfklevende posters en behang voor stoere jongens Met een zelfklevende poster maak je heel makkelijk een stoere jogenskamer. Zonder schroeven of lijm plak je de poster in enkele minuten op.


Wil je toch liever behangen dan is het muurvullende fotobehang voor jongens een gaaf idee! Welke jongen droomt er nu niet van een stoere slaapkamer ? Draken, ridders, piraten, superhelden of astronauten: waar uw kind ook over droomt, met deze ideeën en inspiratie wordt de slaapkamer een echte stoere jongenskamer! Loods - Natuurlijk lig je graag in een zacht bed. Maar dat betekent niet dat de sfeer in je slaapkamer ook donzig en aaibaar hoeft te zijn. Onze stylisten zijn juist eens voor een stoere slaapkamer gegaan met ruige materialen, zoals staal en onbewerkt hout.


Kortobij het inrichten van de slaapkamer is de verlichting één van de belangrijkste aandachtspunten. Onze tip: houdt uw slaapkamer rustig. Zorg dat uw bed vanuit uw slaapkamerdeur in het zicht staat, en de kasten zoveel mogelijk uit het zicht. Volgens de oude Feng Shui leer zou dit voor de meest optimale rust zorgen in uw slaapkamer. Je kan je vast wel een beeld vormen bij een mannelijke slaapkamer.


Stoere meubels, natuurlijke materialen en donkere kleuren bepalen vaak de toon. Met een hoofdbord gemaakt van oude deuren haal je wel echt iets unieks in huis. Daar gaan we je mee helpen!


Verf je deze dan ook nog in een stoere legergroene kleur dan heb je echt een statement piece die heel goed past bij de industriële slaapkamer. Aan de deuren kun je ook nog eens heel gemakkelijk je kleding of nachtlampjes ophangen, super handig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts