vrijdag 30 oktober 2015

Deurmat gietijzer

Kant en klaar of op maat gemaakt. Snel en gratis gelever bestel direct! Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Bekijk de mogelijkheden online.


Grote collectie deurmatten vind je hier! Deze prachtige roestbruine halfronde deurmat van gietijzer , is een binnenkomer in uw huis. De mat heeft een ruitmotief en sierlijke krullen. Aan de onderzijde bevinden zich dopjes tegen het wegglijden. Nieuw Ophalen of Verzenden.


De deurmat van gietijzer is met zijn speelse ornamenten decoratie en deurmat in één. Rubberen voetjes aan de onderkant beschermen de vloer tegen krassen en voorkomen ophoping, zodat er geen roestvlekken kunnen ontstaan. Het duurzame en weerbestendige materiaal kan gemakkelijk met water worden gereinigd. De deurmat heeft een rechthoekige vorm en is afgewerkt met sierlijke krullen, hierdoor wordt het vuil effectief verwijderd tijdens het voeten vegen.


Deurmat gietijzer

Deurmat gietijzer rechthoek. Zo blijft u hal mooi schoon! Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Een prachtige blikvanger voor uw voordeur! De met ranken antiek- ingericht in mediterrane stijl ontworpen is deze bijzonder mooie.


Houd je huis schoon met een deurmat of schoonloopmat. Bij Intratuin vind je een ruim assortiment deurmatten voor binnen en buiten. Wij hebben functionele deurmatten in verschillende maten, maar wil je een echte binnenkomer? Ga dan voor een leuke deurmat uit onze exclusieve Intratuin collectie.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Deze rechthoekige gietijzeren deurmat zorgt voor een klassieke entree. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Gietijzeren deurmat rechthoekig heeft een gemiddelde van op 5. De deurmat is versiert met sierlijke krullen waardoor hij een sjieke uitstraling heeft gekregen en het verweerde metaal geeft de mat een zekere authenticiteit. De halfronde deurmat is gemaakt gepatineerd gietijzer met een bruine antieklook.


Deze deurmat van gietijzer van het merk Esschert Design is klassiek vormgegeven en is rechthoekig van vorm. De deurmat is afgewerkt met sierlijke krullen die niet alleen heel mooi zijn, maar ook nog eens effectief het vuil onder uw schoenen vandaan halen. De mat is niet alleen praktisch, maar ook een decoratieve toevoeging aan je interieur.


Deurmat gietijzer

Een originele deurmat is echt een creatieve meerwaarde voor de inrichting van je huis. Bestel eenvoudig uw deurmat op maat. Het is een deurmat die aan de buitenkant van de woning ligt. Toch hebben deurmatten een belangrijke functie. Een deurmat is vaak niet het eerste waar je aan denkt bij de inrichting van je huis.


Ze zijn essentieel voor het behoud van je vloer. Met een goede deurmat verleng je de levensduur van je vloer, omdat de mat bijvoorbeeld voorkomt dat je steentjes meeneemt naar binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts