woensdag 7 oktober 2015

Jaren 30 klok

Nikkel, Matnikkel, En Oud Messing. Gratis Bezorgd En Tot Wel Staffelkorting! Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons unieke assortiment klokken.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Jaren art deco klokje met spaarpot. Mechanisch - Meerdaags uurwerk - Zonder slag.


Achterop een plaatje met daarop “ levensverzekeringsmaatschappij de nederlanden”. Oude Klokken Klokken Slingeruurwerk Nostalgie. Mooie elektrische klok in een mahoniehouten kastje.


Gemaakt door de Duitse firma Clairetta in de jaren ’ van de vorige eeuw.

Klok werkt volgens het principe van een elektrische spoel die bij elke slingerbeweging even contact maakt. Het elektrische stroompje veroorzaakt een magnetisch veld waardoor de slinger zich afzet en dus in beweging. Zeer mooie oude vintage klok. Zeldzame bakelieten vintage klok VITASCOPE uit de jaren 30.


De meeste geluidsfragmenten van de jaren vijftig en de radiogidsen zijn met vriendelijke toestemming overgenomen van Happysite. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Zo kom je met tegels en een vloer in de jaren stijl al een heel eind.


Daarnaast creëer je met de juiste accessoires ook de gewenste, authentieke sfeer. Mooie chromen scheepsklok uit de jaren van de vorige eeuw. Art deco stijl van de wijzerplaat. Kwaliteitsuurwerk zorgt ervoor dat de klok week loopt. Diameter klok (lunette) is 15cm.


Bureauklokje met datum Goedlopend europa klokje Met een druk naar achteren verander je de dag Achter zit een wieltje. Deze klokken hebben een motortje voor de beweging van de wijzers. Société Clusienne : SBS FEINTECHNIK.


Alle Wesco Klokken uit voorraad leverbaar. Iedere tien minuten valt er een pin waardoor de klok weer opgewonden is (voor ongeveer minuten). Als de batterij verwijderd is, loopt de klok nog even door.

De eierwekker heeft een drup olie nodig. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Tevens kunnen de meeste lampen op lengte of uitschuifbaar gemaakt worden. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden. Leuke kleine wekker van Junghans uit de jaren met wat kleine gebruikssporen.


Ondanks dat loopt deze ruim jaar oude wekker perfect. Zowel in de winkel als online. De hele jaren zeventig en begin jaren tachtig werden analoge klokken gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts