dinsdag 20 oktober 2015

Stenen bekers

Specialistisch advies nodig? Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Vandaag bestel morgen in huis.

Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Gouden beker met stickers cm. Meegeleverde stickers: 18. Blader door al onze prachtige designs en kies er een die het beste bij je past.


Mokken en bekers voor elke gelegenheid. Met de leuke mokken van Xenos hoef je nooit meer te mokken, want voor elke gelegenheid kun je bij ons een mok vinden. Houd je van thee en wil je graag een extra grote mok voor jezelf hebben?

Het verschil tussen de materialen (steen, metaal of plastic) is dus klein. Bekijk dan onze categorie mokken. Daarom is het vooral belangrijk hoe je met de stenen of plastic beker omgaat: komt er tijdens het gebruik nog milieu-impact bij?


Afwas bepaalt milieu-druk mok. Tijdens de lange levensduur van de mok (tot wel drankjes) moet die worden afgewassen. Bekers koop je eenvoudig online bij bol. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Stenen beker met een tram erop (zgan) Beker.


Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Zo hebben wij stenen mokken, glazen mokken, koffiemokken bedrukken, theeglazen en als u echt een origineel relatiegeschenk wilt geven hebben wij ook thermobekers cq. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Natuurstenen bekers om uw tandenborstel in te bewaren.


Verzenden kan maar de kosten en het risico zijn voor de koper, ophalen kan ook.

Haal de natuur in huis met deze mooie tandenborstel bekers gemaakt van marmer, onyx en riviersteen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Al deze tandenborstel houders zijn onderdeel van onze badkameraccessoire setjes maar zijn uiteraard ook los te bestellen. Nuttig, bruikbaar en persoonlijk zijn ze helaas lang niet altijd. Wanneer u wel een persoonlijk en bruikbaar cadeau wilt geven is een mok laten bedrukken of een beker bedrukken een goed idee. Immers worden bekers en mokken dagelijks gebruikt op de werkvloer, zelfs meerdere keren per dag.


Serveer koffie en thee voortaan in stijl met de mokken verkrijgbaar in de webshop van Blokker. Een goede mok maakt het drinken van je koffie of thee extra speciaal. Of ga je eerder voor een hele basic kwaliteit mok.


Al onze kartonnen bekers produceren wij zelf, hierdoor heeft u altijd een gegarandeerde kwaliteit. Deze bekers zitten in handige doosjes van slechts 1. Door onze hoge kwaliteit zijn deze bekers zeer geschikt voor koude en kokend hete dranken. Het formaat van 1cc is perfect geschikt voor een reguliere beker koffie, water of thee. COW company en is gespecialiseerd in het bedrukken van mokken, glazen en bekers.


Door onze jarenlange ervaring en onze goede contacten met leveranciers kunnen we scherpe prijzen bieden. De bekers gaan niet alleen lang mee, maar drinken bovendien erg prettig. Daar komt nog bij dat u de koffiebekers in ons aanbod kunt laten bedrukken met een tekst of afbeelding naar keuze.


Zo drinkt u niet zomaar uit een beker , maar uit een gepersonaliseerde beker die echt bij uw bedrijf past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts