maandag 26 oktober 2015

Paraplubak leenbakker

De kleine uit de serie bergen zijn alle van massief beuken gemaakt en overtuigen door functionaliteit en een goede prijs-prestatieverhouding. Dit geldt ook voor de paraplubak die in de hal graag met andere artikelen van de bergen serie kan worden gecombineerd. Hij zet maar ook graag in een moderne Hal in.


Zeer praktisch op typisch Nederlandse regenachtige herfstdagen! Heb jij maar weinig ruimte in jouw hal?

Paraplubak Marnix neemt slechts weinig plek in. Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties. Bezoek één van onze Leen Bakker winkels of bestel online.


Ben je fanatiek hockeyer of tennisser? Gebruik de paraplubak dan voor je sticks of rackets. Het zware A1-geselecteerde eikenhout uit Europa is zeer levendig en bruist van het pure karakter.


Het natuurlijke, traag-gegroeide eikenhout is kortvezelig, dus zeer vast en zeer har en daarmee kras- en deukvast.

Een paraplubak staat doorgaans naast de voordeur of bij de kapstok. Zo heb je de paraplu altijd bij de han wanneer je bijvoorbeeld snel weg moet. Parapluhouders zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en prijzen, zodat je altijd een geschikte paraplubak voor jouzelf kunt vinden.


Huldra paraplubak met schoenenrek van metaal en hout, zwart tot wel goedkoper dan de bekende winkels! Zack Atacio Paraplustandaard Vanaf € 156. Esschert Design Paraplustandaard uil Vanaf € 41.


Groot aanbod paraplubakken. Je hal helemaal compleet maken? Kijk dan eens voor een paraplubak , ook wel parapluhouder genaamd.


Met een prachtige paraplubak verfraai je niet alleen je hal, je hebt ook nooit meer last van rondslingerende paraplu’s. Kies dan voor een paraplu met lekbak. Hebt u maar weinig ruimte in uw hal?


Paraplumand kobo van het merk Huismerk – Leen Bakker is. In deze internet winkel kunt u design paraplubakken, RVS paraplubakken en andere paraplu bakken kopen. Kies uit mooie moderne bakken voor paraplus.


Een prachtig kado voor op de gang of kantoor.

Decoratieve opbergers: veel keuze en altijd voordelig. Opbergers zijn handig om je huis opgeruimd te houden, maar het moet er natuurlijk ook leuk uitzien. Regenachtige dagen zijn in het Nederlandse klimaat geen uitzondering. Maak van deze noodzaak een deugd en schaf een knappe paraplubak aan!


Deze pagina toont je informatie over deze promotie. Er zijn veel verschillende soorten paraplubakken, zo is er voor elk interieur een passende te vinden. Er is een paraplubak van riet die veel weg heeft van een man maar er zijn ook moderne paraplubakken van RVS of plastic.


Met een design paraplubak geef je de hal nét dat beetje extra. Met bijvoorbeeld de prachtige Van Esch Tertio paraplubak krijgt je hal meteen een upgrade. Maar ook met de Eretteo of de Poppins paraplubakken van Magis bereik je dat effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts