vrijdag 2 oktober 2015

Bedloper

Voor elke kamer en elk budget de passende bedloper ! Naast verfraaiing en warme voeten beschermen ze het bedlinnen tegen vuil van bijvoorbeeld koffers. Ook sierkussens in dezelfde stof. Binnenkort vindt u hier ook onze collectie.


Bedloper

Een bedloper op uw hotelbed geeft net iets meer uitstraling en sfeer aan uw hotelkamer. Natuurlijk is het ook lekker om wat extra warmte te hebben voor wanneer het wat kouder wordt. Ook bieden we spreien voor bijvoorbeeld op uw hotelbedden, vakantiehuisjes, appartementen of andere slaapplekken. Bedloper Cordoba voor uw bedrijf online kopen?


Voordeel voor de housekeeping is dat een bedloper minder zwaar is, dus gemakklijker in gebruik. Al vele jaren is Hagatex producent en leverancier van textiel aan allerlei horeca bedrijven. Wij leveren voornamelijk producten vervaardigd.


Bedspreien en bedlopers Basic voor de hotellerie. Onze collectie bestaat uit mooie en trendy stoffen, kleuren en dessins. Bekijk hier alle mogelijkheden!


Hotelequip biedt een ruim assortiment bedlopers en sierkussens aan. Dit product geeft extra uitstraling en sfeer aan uw hotelkamer. Met deze bedloper creëer je een warme en chique sfeer in je slaapkamer. De Ritmo- bedloper is grijs, heeft een uniek motief en is prachtig afgewerkt met een effen rand.


De bedlopers worden geheel op. Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil. Leg onder de dunne sprei een heerlijk laken van CottonCounts en u slaapt heerlijk koel in een warme nacht.


Wat een mooie stoffen worden er gebruikt voor deze bedlopers, bed covers, sierkussens en hotelspreien! Dommelin, groothandel in kwaliteits bedtextiel met veel aandacht voor service, maatwerk en slaapcomfort. Geborduurde bedloper , Aéri LA REDOUTE INTERIEURS. Uiterst zacht en donzig, geborduurde beddensprei AÉRI met contrasterende kleine cirkels. Cinderella dekbedovertrekken bestel je online bij het textielhuis.


Scherpe Prijzen √ Voor 15:bestel volgende werkdag in huis √ Ruim aanbod √ Deskundig. Hotel Supply: for your convenience. Spreien koop je eenvoudig online bij bol. Wij hebben ook een groot assortiment aan Diverse spreien. Bij de bedloper kan wel wasverzachter worden gebruikt, maar dat hoeft niet: Egyptisch katoen is van nature al erg zacht.


Daardoor komen er minder kreukels in de bedloper en is het makkelijker te strijken. Deze Dommelin bedloper , gemaakt van zachte percal, combineert luxe met eenvoud. Helemaal de trend voor iedere slaapkamer dit najaar, een zelfgemaakte bedloper ! Zo heb je altijd lekker warme voeten en krijgt de slaapkamer extra sfeer.


Bedloper

Het lekkerste met het leukste effect, is een bedloper van chunky garen. Een bed plaid of bedloper brengt warmte in uw slaapkamer. Heel mooi als set met de dekbedovertrekken en kussens van onze luxe slaapkamercollectie. Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven. Workshop XXL lontwol woondeken of bedloper.


Van kilo maakt u eventueel ook een bedloper van 70x200cm. We beginnen met het uitleggen van de techniek in verschillende varianten, zoals armbreien en tafelbreien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts