vrijdag 2 oktober 2015

Makkelijke kamerplanten

Zoek naar kamer planten op de nieuwe KensaQ. Voor de rest is de hoeveelheid water die je een makkelijke kamerplant geeft minder belangrijk. Mooie plantenbakken voor makkelijke kamerplanten.


Geniet extra van makkelijke kamerplanten en zet ze in een bijpassende plantenbak of pot! Kies uit meer dan 2verschillende soorten en maten.

Gebruik een pot of plantenbak met gaten in de bodem. Kamerplanten kopen die wel tegen een stootje kunnen? Deze sterke binnenplanten behouden lang hun sierwaarde en stellen minder hoge eisen aan de hoeveelheid water of lichtintensiteit. Onderstaande makkelijke kamerplanten zijn ook ideaal voor op kantoor.


Makkelijke kamerplanten zijn er in tientallen soorten. De ene plant is gemakkelijk in de verzorging, omdat deze op veel verschillende plekken kan staan en een andere plant is makkelijk omdat deze nauwelijks water nodig heeft. Het zijn echte sfeermakers die jouw woonkamer, slaapkamer of badkamer compleet kunnen veranderen.


Wil je hiervan kunnen genieten, zonder er al teveel moeite voor te doen?

Dan kun je het beste kiezen voor makkelijke kamerplanten in huis! Wilt u graag genieten van kamerplanten , maar wilt u er niet te veel tijd in steken? Kies dan voor makkelijke kamerplanten. Onder makkelijke kamerplanten verstaan we planten die eenvoudig te verzorgen en onderhouden zijn. Er zijn enorm veel kamerplanten te koop en soms weet je niet waar je moet beginnen als beginnend plantenliefhebber.


Daarom geef ik hieronder een paar makkelijke soorten planten die je zeker in leven zult houden. Dat zijn goede redenen om er een paar aan te schaffen. Maar planten hebben wel verzorging nodig natuurlijk. Deze tekst is deze krachtpatsers op het lijf geschreven. Sommige kamerplanten kunnen zelfs een maand (!) zonder water.


Best handig, want dan hoef je de buurman niet op te trommelen als je op vakantie gaat. Het is natuurlijk ook fijn als de verzorging van een plant niet al te moeilijk is. De plek waar je hem neerzet is daarom erg belangrijk. Bekijk hier ons assortiment kamerplanten. Een top van makkelijke kamerplanten.


Krijg jij zelfs een vetplant dood?

Hoe zorg je er dan voor dat die plant jouw onkunde toch gaat overleven? Voor deze makkelijke kamerplanten heb je geen groene vingers nodig. Een scheut water en wat liefde, daar redden deze planten het al mee. Op de Roomed redactie zijn we ook aan het stekken geslagen, en we kunnen alvast verklappen: er is níéts leukers dan het groot zien worden van je eigen stekjes.


Planten maken een interieur af. Geven direct leven aan jouw kamer en zijn over het algemeen zeer sfeervol. Helaas worden kamerplanten vaak vergeten, of bewust niet aangeschaft onder het mom van “ik heb geen groene vingers” of “planten gaan bij mij altijd dood”.


Maak eenvoudig je keuze uit groene, bloeiende en makkelijke binnenplanten. Bij 123planten tref je een ruim assortiment grote kamerplanten. Binnenplanten online bestellen? Een grote pot vol met frisse groene plantjes in de woonkamer? Maar niet iedereen heeft groene vingers.


Of de planten worden simpelweg vergeten door een te drukke agenda. Dan hoeft dat nog niet te betekenen dat je zonder groen door het leven moet. Wij hebben een uitgebreide selectie kamerplanten , die allemaal makkelijk in het onderhoud zijn. Van bloeiende tot groene kamerplanten , klein of juist groot.


Er is genoeg keuze, dus kijk maar welke makkelijke kamerplant jou het meest aanspreekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts