donderdag 15 oktober 2015

Lichtgrijze vitrage

Lichtgrijze vitrage

Prachtige vitrage bij dé gordijnen website. Maak gebruik van onze zeker meten verzekering. En bestel eenvoudig, snel en vertrouwd je vitrages op maat. Voordelig en snel in huis! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Bestel uw type gordijnen vandaag nog voor een snelle levering. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. De Franse Voile is een soepelvallende vitrage zonder opdruk die een sfeervolle lichtval in de kamer creeërt.


Deze vitrage wordt geleverd met een mooie ingestikte loodveter, zelfs als u alleen de losse stof besteld. Het gordijn valt soepel en je geeft je interieur een frisse uitstraling. Omdat je de vitrage op maat laat maken, bepaal jij de lengte en breedte van de gordijnen en de soort plooi. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!


Lichtgrijze vitrage

Deze lichtgrijze vitrage is van een schitterende kwaliteit en heeft een lichte horizontale streepstructuur. Gemaakt van 1 polyester. Alle gordijnen worden gratis op maat gemaakt en gratis verzending in Nederland en België.


De lichtinval wordt warm en aangenaam gefilterd door deze vitrage op maat. Inbetween Genua heeft een mooie lichtgrijze kleur en een warme uitstraling. De gordijnstof Genua is op maat te maken.


Natuurlijk voordelig bij Leen Bakker. Dit zorgt voor een prettige filtering van het zonlicht zonder dat je je buitengesloten voelt van de buitenwereld. De dubbele plooi zorgt voor een weelderig stofpakket waardoor het gordijn een luxe uitstraling heeft.


De fijne lichtgrijze kleur van deze vitrage kan het beste omschreven worden als fris en tijdloos. De transparante stof zorgt er voor dat je enig zicht naar buiten behoudt en toch het zonlicht filtert. Bovendien kleed je met gordijnen letterlijk en figuurlijk je ramen aan. Grijze overgordijnen, vitrages en inbetweens koop je bij Gordijnshop.


Ons assortiment grijze gordijnen Grijze gordijnen worden op dit moment heel veel toegepast. Bestel je vitrage nu eenvoudig online of maak een afspraak voor gratis inmeten. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Licht-grijze gordijnen vind je makkelijk en snel op gordijnenvinden.


Grijs is multifunctioneel en daarom ook een veel toegepaste kleur in verschillende interieuren. Deze transparante, lichtdoorlatende gordijnen van een lichtgrijze kleur zijn fris, stijlvol en creëren rust in een ruimte. Onze lichtgrijze transparante gordijnen komen goed tot hun recht in elk interieur, zowel in huis als op kantoor. Eenvoudig vitrages (laten) maken Het maken van uw eigen vitrages is een relatief makkelijk werkje. De meeste grijze vitrage stoffen behoeven maar weinig afwerking om ze tot mooie vitrages om te toveren.


Lichtgrijze vitrage

Bestel veilig en vertrouwd op kwantum. Lichtgrijze vitrage gemaakt van een soepele stof. Kamerhoge vitrage off-white met subtiel gebloemd dessin. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een stof waar nog licht doorheen komt of voor niet-geplooide gordijnen. En wil je juist een intieme sfeer?


Combineer dan vitrage met een overgordijn in een warme tint. Er zijn tegenwoordig mooie, moderne versies van vitrage verkrijgbaar, zoals organza’s met een weerschijnend effect in een andere kleur (changeant).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts