maandag 12 oktober 2015

Betonverf mengen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Betonverf kleuren en coderingen. Voor het omschrijven van betonverf kleuren maken fabrikanten gebruik van kleurcoderingen. Handig, omdat er dan een universele aanduiding is voor elke kleur.


De betonverf van Epoxywinkel.

In principe zijn (bijna) alle kleuren uit de Praxis waaier te mengen als betonverf. Wij kunnen betonverf in elke kleur mengen , hierdoor kun jij jou vloer in die ene unieke kleur krijgen. Wij mengen kleuren van bijna alle kleurenwaaiers waaronder de Ral kleurenwaaier.


Gebruik een verlengstok om je rug te sparen. Het werk wordt gewoon veel makkelijken en gaat ook een stuk sneller. Welke kleuren heb je betonverf ? Op onze mengmachine kunnen wij vrijwel iedere kleur mengen die u maar wilt.


Zoek een kleur uit één van de collecties en bestel deze eenvoudig op onze webshop.

Werkwijzer: betonverf mengen. Voor u de betonverf mengt , doet u alle voorbereidende werkzaamheden. Zoals het afplakken van de delen die niet geverfd moeten worden, het klaarzetten van verfbakjes, kwasten en rollers, het stofvrij maken van de ruimte, etc.


Roeren volstaat voor gewone verf, maar zeker niet voor 2-componenten betonverf. Je kunt online jouw betonverf kopen. Voor de vloer en voor de muur, net als voor buiten en voor binnen. In alle mogelijke kleuren, die we graag voor je mengen.


Wij vertellen je graag meer over het juiste verfsysteem met een primer of een grondverf. Deze stoot-, kras- en slijtvaste betonverf is van hoge kwaliteit en geschikt voor binnen en buiten toepassingen. Ga in dit geval voor een extra sterke twee-componenten betonverf.


Deze verf is ook bestand tegen benzine en olie en is geschikt voor zeer intensief gebruik. Wist je dat betonverf in de bouwmarkt op de gewenste kleur gemaakt kan worden? Let op: verf die je hebt laten mengen , kan niet worden geruild. Wil je graag een betonnen oppervlak schilderen, dan biedt betonverf de perfecte uitkomst! Deze betonlook verf is op waterbasis waardoor het reukarm is en snel droogt.


Een betonnen vloer ziet er meestal weinig spannend uit. Ruwol betonverf is naast beton aan te brengen op steen, zandcement, anhydriet en zelfs hout.

De verf is beschikbaar in standaard kleuren en meer dan 20. Deze professionele betonverf is zowel binnen als buiten toepasbaar en is kwas en slijtvast. Holdbar Vloercoating is een hoogwaardige componenten epoxy coating speciaal ontwikkeld voor beton-, zandcement- en anhydrietvloeren.


Houd er rekening mee dat je binnen de betonverf voor buiten alleen de keuze hebt uit 1-componenten verf. U kunt antislip mee bestellen bij uw bestelling van betonverf en het zelf door de betonverf mengen. Per kilo verf hebt u gemiddeld gram antislip nodig. Het kan zijn dat u een minder ruwe of juiste een ruwere vloer wilt hebben. In dat geval mengt u meer of minder antislip door de verf.


Het mengen van de betonverf Deze verf kan niet kant en klaar in een pot worden aangeleverd vanwege de chemische reactie die deze twee componenten aangaan. U moet dus zelf mengen , op de werkplek. Hoe doet u dit veilig en effectief?


Allereerst moet u ervoor zorgen dat u zich niet vergist bij het mengen. Het klinkt misschien een beetje raar maar er is een verschil tussen roeren en mengen ! Zo spreken we bij een 1-komponentenproduct over roeren en bij een 2-componentenproduct over mengen. Als je grof mengt met een spatel kun je allerlei strepen krijgen met een verf roller. Dat kan leuk zijn maar is als effect moeilijk op een groot oppervlak omdat al vervend de kleuren steeds beter gaan mengen.


Egaal mengen kan je met een boormachine met een verfmenger of heel goed roeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts