donderdag 29 oktober 2015

Stalen pilaren

Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Sokkels En Zuilen Voor Uw Planten.

Staat de gewenste afmeting niet in onze webwinkel neemt u dan gerust contact met ons op. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Gestucte pilaren zonder onderhoud.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Wij bouwen de pilaren op uit een op maat gemaakte stalen plaatconstructie. De plaatconstructie wordt gegalvaniseerd en behandeld met een componenten matte coating met korrelstructuur.

Zo krijgt de pilaar een gestucte look in de gewenste kleur. Het “stucwerk” blijft netjes en is eenvoudig te onderhouden. Het staal is op kwaliteit geselecteer vervolgens op de laser gesneden en gelast door ervaren lassers. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons staal. De industriele sokkel is voorzien van een transparante poedercoating, voor een goede bescherming, optimale staalkleur en daardoor zijn ze eenvoudig schoon te maken.


Laatste op voorraad nu €5- per stuk zuilen van metaal en massief blank eiken 3cm dik. X28x93cm per stuk €6-Ophalen. U vindt in ons assortiment alle sokkels, pilaren en zuilen waaronder tuinsokkels, houten sokkels, plantenzuilen, sokkel met kap en sokkels en zuilen op maat. In Rotterdam heeft Preza poorten deze elektrisch bediende maatwerk schuifpoort geplaatst. Standaard is de pilaar 100cm hoog 30×bree wilt u een andere hoogtemaat kunt u dat aangeven met bestellen in opmerkingen.


Wilco van der Wal – Zuilen op Maat. Deze is mooi glad voor u afgewerkt en ter bescherming voorzien van een blanke, zijdeglans laklaag (PU top). Bij bestelling van dit product ontvangt u de stalen zuil voorzien van een massief eiken top van mm.


Er zijn diverse mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een houtvulling. Maar wilt u een geheel onderhoudsvrije poort, dan kunt u kiezen voor dichte platen van staal.

Uiteraard bent u bij Dennishekwerken ook welkom met uw eigen ontwerp. De massief houten meubelcollectie PilatPilat famylje collection is een internationaal befaamde collectie van evenwichtige ontwerpen. Kubus is voorzien van boorgaten tbv wandbevestiging.


Een zuil of pilaar wordt gebruikt om een leuke vaas of lamp op te plaatsen in de woonkamer of keuken. Zuilen en pilaren zijn er in diverse soorten en stijlen, we hebben een betonnen zuil of robuuste teak houten pilaar maar ook unieke pilaren zoals van oud botenhout of in combinatie met staal. Kom langs in onze woonwinkel voor het aanbod! Maar hoe isoleer je een stalen pilaar , dit is anders gewoon een koudebrug?


Een andere optie zou zijn om de stalen balk verder naar buiten te laten komen en de pilaar dus buiten beide kozijnen te plaatsen waardoor de kozijnen tegen elkaar geplaatst kunnen worden zonder pilaar ertussen. Stinal worden alle stalen ramen en deuren op maat vervaardigd in eigen atelier. De IJzeren pilaar van Delhi is een meter hoge ijzeren paal die naast de Qutub Minar staat.


De paal is bekend om zijn hoge weerstand tegen roest. Stalen Meubel profielen Assenstaal v. Onze stalen balken worden in heel Nederland geleverd aan vakmensen en particulieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts