donderdag 29 oktober 2015

Worstenvuller

Worstenvuller

Leverbaar In Diverse Soorten. Hoe reinig je een worstenvuller ? Omdat je worsten met rauw vlees vult, is het belangrijk om je worstenvuller na ieder gebruik schoon te maken. Dit doe je eenvoudig door de losse onderdelen van het apparaat te verwijderen. Voordat je dit doet, is het wel belangrijk om de stekker van de geautomatiseerde worstenvuller los te koppelen.


Op zoek naar keukenapparatuur voor uw horeca bedrijf? De beste prijzen, topkwaliteit, uit voorraad leverbaar. De worstenvuller wordt geleverd inclusief set trechters. Bij de afdeling braden, grillen en koken van HorecaRama vindt u alles voor de inrichting van de professionele horecakeuken.


Worstenvuller en andere benodigdheden. Een worstenvuller maar ook een gehaktmolen, snijmachine, bakplaten en tal van andere horeca apparatuur. Het maken van worst is ambachtelijke klus.


De worstvullers van Royal Catering helpen jou bij dit fijnmazige werk. In een handomdraai staan de lekkerste worsten op tafel. Deze slagerij worstenvuller wordt geleverd met RVS vulbuizen van 1 2 en mm.


Schijf is niet helemaal ron er komt wat vlees in het achterste deel van de stopbus. In ons ruime assortiment vind je gehaktmolens voor elk budget! Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Voor 23:is morgen in Huis!


Gebruikt Ophalen of Verzenden. Van Hattem Horeca BV biedt een zeer ruim assortiment horeca en grootkeuken apparatuur aan tegen normale prijzen. Naast deze overzichtelijke en gebruiksvriendeli. Hoogste korting op topmerken! Deze verticale worstenvuller heeft een basis en frame van smeedijzer en heeft een inhoud van liter.


Het apparaat kan zowel privé gebruikt worden als commercieel, zoals bijvoorbeeld door slagers, in restaurants en dergelijke. De ergonomisch ontworpen zwengel draait gemakkelijk zodat je niet te hard hoeft te werken om de worsten te vullen. U koopt deze al vanaf € 16bij Horeca. Ruim Assortiment - XXL Korting - Alles op Voorraad! Bekijk Nu Ons Zeer Ruime Assortiment Worstvullers!


Totaalleverancier voor horeca, slagerij, bakkerij, grootkeuken techniek, koeltechniek en airconditioning. U bent welkom voor horeca benodigdheden, onderdelen horeca. Met deze verticale manuele worstenvuller kunt u op professionele wijze alle worsten maken die u maar wilt.


Waidmann bestaat uit Frans en. Behalve deze worstenvuller heeft u nog enkel een worstomhulsel nodig en worstdeeg. U kunt maar liefst liter worstvulling in het reservoir kwijt, dus dat zijn heel wat braadworsten!


Worstenvuller

Ruime keuze vulbussen en worstmakers om zelf de heerlijkste worsten te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts