woensdag 21 oktober 2015

Duikhorloge dames

Dé Tauchmeister specialist van Nederland. Complete collectie en nieuwste modellen. Voor 15:besteld is morgen in huis! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Gevarieerde duikhorloge collectie.

Als je aan het duiken bent heeft u betrouwbare apparatuur nodig en een goed duikhorloge is daarbij essentieel. Een duik horloge moet betrouwbaar zijn, goed tegen waterdruk, perslucht en temperatuurverschillen kunnen. Een echt duikhorloge dient aan een testnorm van minimaal ATM te voldoen. Kenmerken van duikhorloges Een duikhorloge , is een horloge ontworpen voor gebruik onder water.


Ze zijn bedoeld als echte functionele werkhorloges, maar worden ook veel gedragen door niet-duikers en recreatieve snorkelaars dan échte diepzeeduikers. Want, ze zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook praktisch en hebben een sportieve uitstraling. Duikhorloges Dames kopen doe je bij Horloge.


Horloges speciaal geselecteerd voor uw optimale duikervaringen.

Brandfield heeft een groot aanbod duikhorloges van bekende horlogemerken, die tegen een stootje kunnen en geschikt zijn om te dragen bij buitenactiviteiten. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel jouw duikhorloge op een werkdag voor 23:uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd.


Dan kunt u eens een kijkje nemen bij Horloge-sale. De duikhorloges staan met regelmaat in de selectie horloges. Zoek je een goed duikhorloge ? De duik horloges zijn uitgevoerd met een ATM waarde. ATM is een uitdrukking voor de druk die onderwater ontstaat.


ATM staat gelijk aan ongeveer meter. Officiële Seiko Online Boutique. Ontdek de nieuwe Seiko collecties. Astron, Prospex, Presage en Premier. Gratis levering, jaar garantie.


Bespaar tot wel via kiesproduct. The Momentum MSplash is an indispensable for the modern woman. Add a little color to your life.

The sensual dial is framed by a unidirectional bezel, available in a broad palette of great colors. Het duikhorloge heeft een sterke 316L RVS draairing, schroefkroon en mineraal glas. Er is een datum weergave en een Seiko quartz uurwerk.


Er zijn niet veel merken die specifiek duikhorloges voor dames maken. Grootste verschil met de duikhorloges voor heren is de kastdoorsnede. Deze is met mm aanzienlijk kleiner dan de grote kasten van de herenhorloges. In prima staat citizen dames duikhorloge. Eco drive dus nooit meer batterijwissel.


Citizen dames duikhorloge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts