vrijdag 9 oktober 2015

Klok met houten rand

Op werkdagen voor 16:00uur bestel zelfde dag verzonden. Altijd als cadeau verpakt! Verfraaien van uw huis met Klokken. Ruim assortiment online bestellen! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Groot aanbod tuinartikelen online!

Deze witte klok is gemaakt van een houten rand met metalen en glazen onderdelen binnenin. De klok heeft een hoogglans look door de pianolak finish. Zeer mooie en strak moderne wandklok van het Duitse kwaliteits merk Atlanta.


Deze klok is voorzien van een radiocontrole uurwerk zodat u altijd exact de juiste tijd heeft. Voorzien van een strakke houten rand. Mooi voor in de woonkamer of keuken, voor het hedendaagse interieur. Buitenklok rond met vintage houten wijzerplaat en brede rand in zink kleur.


Spatwater-dichte industriƫle stijl wandklok met glas, metaal en old wood look.

Woondecoratie houten dienblad wit cm. Witte houten dienblad met handvatten. Deze houten dienbladen kunt u op tafel zetten ter decoratie met bijvoorbeeld kaarsen maar u kunt hem ook gebruiken als functioneel dienblad voor de keuken. Sfeer verlichting voor je binnenhuis kopen?


Nieuw Ophalen of Verzenden. Franse electrische Brillie hangklok met verzilverde wijzerplaat, centrale secondewijzer, eiken kast en massief marmeren achterplaat (geen slagwerk). Bestel voordelig veilig online! Wordt met een standaard V batterij aangedreven.


Dutch Sprinkles Klok oker met strepen is een hippe klok in een trendkleur van nu. De houtkleurige klokrand geeft de klok een Scandinavische touch. Heel fijn: deze klok tikt niet en is dus ook heel erg geschikt voor in de slaapkamer.


De klok is gemaakt van kunststof en glas en heeft een doorsnede van centimeter. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Het eigen geboortekaartje wordt op de wijzerplaat verwerkt van een klok met prachtige beukenhouten rand (doorsnede van plm cm).


Voor ieder sterrenbeeld is er een eigen plaat. Een leuke klok met kunststof witte rand. Met vermelding van naam, geboortedatum en -tij lengte en gewicht.


Hier ziet U een leuke sfeervolle houten wandklok met een landelijke uitstraling.

Het is een klok welke is opgebouwd met verticaal aan elkaar vastgemaakte mdf stroken. Het middelste gedeelte is donkerbruin van kleur en de buitenste rand is gebroken wit van kleur. De mooie grote Romeinse cijfers zijn diepzwart van kleur. Bekijk dan bij Blokker het gevarieerde assortiment aan wandklokken.


Klok kopen Wil je een mooie klok kopen voor aan de muur? Met een klok kun je aan je huis een speelse touch geven door te kiezen voor een kleur die net buiten het interieur valt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts