dinsdag 6 oktober 2015

Koyo design on stock

Altijd de grootste selectie. Eetkamerstoelen van alle merken! Trading Online: Descubre Más - Millones de Usuarios. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. De vorm is geïnspireerd op Japanse theepaviljoens.


Koyo is leverbaar in maten en verschillende kleuren, zoals wit, blauw, donkerrood en zwart. Design on Stock - Koyo bijzettafel. Vervaardigd uit gestanst aluminium met een poedercoat afwerking. Een tafel die niet alleen een prachtig design heeft.


Maar ook veel gebruiksgemak levert. U plaatst de tafel namelijk niet alleen eenvoudig naast uw zitmeubel. Maar u kunt het er ook overheen plaatsen. Kenmerkend voor de signatuur van Edward van Vliet is het vak aan de voorzijde met een opengewerkt patroon - een bijna textiele interpretatie van metaal - waardoor de inhoud zichtbaar wordt en zich als het ware mengt met.


De bijzettafel Koyo kan liggend over de bank worden geplaatst, maar ook staand tegen de bank aan. Kenmerkend aan de Koyo is het patroon dat ingesneden is aan de bovenkant van de bijzettafel. Bekijk de Koyo nu bij Van Til Interieur! De collectie wordt in het zuiden van het land met veel liefde ontworpen.


Daarom krijgen al deze meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’. Het multifunctionele design kan ingezet worden als tafel, maar kan zowel over de arm van de bank gezet worden: Koyo. Wij willen graag dat meer mensen genieten van mooie designmeubels. Koyo is een multifunctionele bijzettafel die zowel staand over de zitting van de bank heen als liggend als losse bijzettafel gebruikt kan worden.


Koyo design on stock

Moderne en design eetkamerstoelen Topmerken passend bij elk budget Groot online aanbod persoonlijk. De meubelen hebben een frisse, eigentijdse uitstraling en zijn hierdoor een lust voor het oog én ook nog eens zeer betaalbaar! Zijn ergernis met betrekking tot lange levertijden en ingewikkelde productielijnen bij meubelfabrikanten zette hem aan het denken. De multifunctionele bijzettafel Koyo is hierbij een onmisbaar item, dat u op verschillende plaatsen in uw interieur kunt integreren.


VERKRIJGBAAR IN MATEN EN KLEUREN. Schrijf de eerste review over dit product. Te bezichtigen in de winkel. Alle meubelen zijn ontworpen door gerenommeerde ontwerpers en zijn daardoor uniek en professioneel. Deze uniek vormgegeven bijzettafel is namelijk zowel staand over de zitting of arm van de bank heen te gebruiken, als liggend als salontafel gebruikt kan worden.


Koyo design on stock

Met de beide zijden op de grond is het een gewone bijzettafel. De Koyo is een multi bijzettafel. Bijzettafel Koyo van design on Stock in concrete wit. Koyo is a multifunctional table that can be used both standing on the side of the sofa and as a table away from the sofa. This design is characteristic of the signature of Edward van Vliet.


Bedankt voor je interesse! Bestellen Bent u geïnteresseerd in één van onze producten dan kunt u via de offerte button direct contact opnemen met de. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts