dinsdag 13 oktober 2015

Muurgedichten stickers

Een leuke tekst voor op het toilet maakt van de kleinste kamer iets bijzonders. Een tekst die je dagelijks weer even laat beseffen hoe waardevol en mooi het leven is, is mooi voor de woonkamer, slaapkamer of de gang. Bij Wall-Art vind je de mooiste muurteksten en stickers met een spreuk of gezegde. Muurteksten en muurstickers daar zijn wij van Muurteksten.


Muurstickers tekst met je favoriete quotes. Kies een mooie muursticker spreuk of stuur je eigen ontwerp in. Meer dan kleuren in ons assortiment. Uw eigen muurteksten makkelijk en snel zelf online ontwerpen en bestellen. In de door u gewenste maat en materiaal.


Binnen een paar werkdagen in huis. Ruim assortiment voor uw gehele huis l Ook verfsjablonen voor ruwere ondergronden. Of ontwerp uw eigen muursticker of muurtekst in onze webshop op een eenvoudige manier. Professionele kwaliteit raamfolie raamstickers muurstickers makkelijk online kopen en bestellen. Op deze website zijn ze allemaal te lezen, beluisteren en ontdekken.


Welkom op de nieuwe site van Plint! Inloggen en bestellen als winkel? Klik dan hier om naar de andere site te gaan. Bestellen als particulier?


Je maakt in een beeldbewerkingsprogramma je sticker zoals je hem wilt. Upload het beeld en je hebt enkele dagen laten een home-made muursticker in huis. Bij Stickerkunst hebben een ‘plakkunst designer’. Op de website kan je zelf muursticker maken en ontwerpen.


Muurgedichten stickers

Je kunt spelen met tekst, vormen, afbeeldingen en kleuren. Drie van deze gedichten staan op een gevel in de Mors. Leiden kent meer dan 1muurgedichten.


Als je de drie gedichten wilt ontdekken, moet je al wandelend zowat de hele Mors doorkruisen. Je bent ruim een half uur onderweg. Het is een mooie manier om eens door de wijk te zwerven.


Anders dan veel mensen denken is een raamgedicht geen sticker. Die zijn weliswaar makkelijk aan te brengen maar heeeel moeilijk te verwijderen. Onze raamgedichten worden gezeefdrukt op transparant folie. Bij ieder raamgedicht zitten transparante zuignapjes met druknagels in de koker.


Heeft U een NEE-NEE sticker dan ontvangt u het wijkmagazine Morsetekens niet (het wijkmagazine heeft een klein beetje reclame). Als u toch het wijkmagazine wilt ontvangen kunt u een Morsetekens-JA sticker op uw brievenbus plakken. De in Oegstgeest geboren en getogen beeldend kunstenaar Bastiaan de Wit heeft het gedicht fraai vorm gegeven. Je huis is absoluut een verlengstuk van jezelf. In veel gevallen zelfs een afspiegeling van je leven en dus heel persoonlijk.


Muurgedichten stickers

Om het andere huis woont of woonde in Oegstgeest wel een schrijver wordt soms wel eens beweerd. Dat is niet eens zo heel erg. Kies voor welke gelegenheid u een gedicht wilt maken, vul de gevraagde gegevens in en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts