vrijdag 30 oktober 2015

Lantaarn set

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele kindermode assortiment online. Lantaarns van alle merken op beslist.


Kunstzinnig design, gemaakt van ijzer.

De zonne energie lampen zijn spatwaterdicht en daardoor geschikt voor buitengebruik als tuinverlichting, maar zijn ook leuk als sfeerverlichting in de woonkamer, keuken of de hal. Prachtig set van houten lantaarns , uiterst decoratief! Gratis verzending vanaf € 2-dagen bedenktijd. Elke set bevat een lantaarn sjabloon van karton en gekleurd cellofaan. Niet gebruiken in de buurt van vuur.


Een leuke lantaarn hoef je echt niet alleen buitenshuis te plaatsen, maar kan tegenwoordig ook heel goed binnen staan. Niet alleen met een mooie stompkaars er in, maar ook met een kunstplant. Bij JYSK vind je diverse trendy lantaarns in diverse uitvoeringen.

Ga voor een strakke metalen lantaarn of juist een romantische houten lantaarn in het wit. Met een set van lantaarns haalt u direct veel sfeer in huis! De lantaarns zijn bewerkt en hebben een prachtig boom motief aan alle de zijdes.


Het opengewerkte metaal geeft een bijzonder mooi effect wanneer de lantaarn van binnenuit verlicht wordt met een kaars. HOME AFFAIRE Antieke lantaarn (set van 2) koop je online bij OTTO. Je hult je interieur in een handomdraai in knus sfeerlicht met de elegante set van bruine lantaarns van Mica Decorations. Deze sierlijke set grote lantaarns zijn duidelijk geïnspireerd op de ‘bogen’ in kathedralen. Door de forse hoogte en de aandacht voor detail zijn de lantaarns pronkstukken die overal tot hun recht komen.


Bekijk de nieuwe collectie van Set online bij de Bijenkorf. Gebruik met onze PVA lijm of glue dots (niet inbegrepen). Accessoires als kaarsen of een erfstuk voor beleving in je huis. Met deze prachtige lantaarns.


Deze tijdloze mooie set brengt klassiek design met een vleugje nostalgie. De raampjes in de lantaarns van robuust ijzer zijn gemaakt van glas. Het deurtje in elke lantaarn is bijzonder comfortabel.


Borneo set van lantaarns.

Ze zijn gemaakt van old black hout. Deze set brengt een fijne sfeer in uw tuin. Deze lantaren kunnen voor vele zaken gebruikt worden:. Genieten in stijl van het buitenleven met een mooi verlichte tuin. House Doctor lantaarn set van zwart pillar.


Onder sfeerverlichting verstaan we terrasverlichting, spots, lantaarns grote hoge of kleinere lage terras - en sokkellampen, geschikt voor verlichting in de omgeving van je terras. De paaltjes zijn ook ideaal om een wandelpad mee te verlichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts