woensdag 28 oktober 2015

Japanse wierook

Zuivere en Gezonde Natuurproducten bestellen! Alle merken japanse wierook. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Japanse wierook kent een lange geschiedenis. Zij komt samen met het boeddhisme rond de 6e eeuw vanuit China naar Japan.


Japanse wierook

Geur wordt gewaardeerd als een belangrijk onderdeel van het leven. Ervan genieten is dus niet minder dan meditatie! Op deze pagina vindt u de verschillende verkoopadressen ingedeeld per provincie.


Het kan zijn dat sommige winkels niet alle geuren in hun assortiment hebben. Nippon Kodo wierook online kopen. Direct uit voorraad leverbaar!


Japanse wierook

Dan is wierook van Shoyeido iets voor u. Uit den Vreemde, import – export – groothandel in Oosterse kunst en New-age artikelen. Wij hebben het grootste assortiment wierook van Nederland en België. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht.


Noteer uw gekozen nummer in het vakje opmerking over de bestelling a. Gemaakt van harsen en kruiden en geperst in een dun stokje Elke verpakking bevat stokjes wierook en een keramische brander. De brandduur is ongeveer minuten per stokje. Groot assortiment Nag Champa, Darshan, HEM, Spiritual Guide. Heerlijke geuren voor elke gelegenheid. Deze wierook is met zorg samengesteld door de beroemde Koh-shi wierook meesters.


De ingrediënten van deze wieroken zijn van topkwaliteit en prijzig. Tegenwoordig wordt wierook in de Westerse wereld gebruikt voor meditatie, betere concentratie, ontspanning en om een relaxte sfeer te creëren. Pure planten- en bloemengeuren voeren je volgens de traditie naar herinneringen en emoties. Creëer rust in huis met onze collectie wierook. De subtiele geuren zijn heerlijk om even bij weg te dromen en tot jezelf te komen.


Deze Shoyeido wierook bestaat al meer dan 1jaar en is gebaseerd op een nog ouder recept. Het is een van de meest traditionele en meest bekende geuren. Samen met de invoering van het boeddhisme (in de 6e eeuw) komt ook de wierook naar Japan. Op zoek naar een meditatiekussen, meditatiemat, wierook , boeken over zen en boeddhisme, een klankschaal of boeddhabeeld? Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Haarlem.


Japanse wierook

Elk doosje bevat stokjes en een wierookhoudertje. Geur heeft de kracht een vreedzame en ontspannen atmosfeer te scheppen die ons diep kan beroeren en inspireren. Wierook Fresh Sandalwood 1€ 150. Prachtig Japans Tokyo Design servies kopen, bestel snel in onze Japans servies webshop.


De wierook bevat geen bamboestokje, elk doosje bevat stokjes en een apart wierookhoudertje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts