dinsdag 13 oktober 2015

Trilwekker

Sommige wekkers voor slechthorenden wekken door middel van een ingebouwd lichtsignaal, een trilsignaal ( trilwekker ) of door het aanschakelen van bijvoorbeeld een lamp. Ook zijn de diverse wekmethoden te combineren. Een trilwekker maakt u wakker via een trilschijf die onder het kussen wordt gelegd.


Niet alleen wordt je dan makkelijk wakker, de wekker kan zo ingesteld worden dat alleen jij wakker wordt van het trillen. Je kunt je voorstellen dat als je een trilwekker met 113dB laat afgaan, jouw goed horende partner zich een hoedje kan schrikken. Wij leveren trilwekkers en flits-wekkers voor slechthorenden met diverse functies.

Handig: LED-lampjes met duidelijke pictogram verklaren de signalen. Beter Horen heeft een ruim aanbod aan wekhulpmiddelen voor doven en slechthorenden. Zo hoeft u nooit bang te zijn dat u zich verslaapt.


In ons assortiment vindt u trillwekkers van het merk Amplicomms. Deze trilwekkers geven een sterke trilling af als zij afgaan. Ook diepe slapers, senioren en slechthorenden hebben hier baat bij. MCS wekker voor doven en slechthorenden.


Heeft een zeer krachtige trilfunctie, heldere flitslampen en een extra hard alarm.

Wekker voor doven en slechthorenden. Bestel gemakkelijk en snel en laat. Als u een zeer vaste slaper bent of slechthorend tot doof, gebeurt u dit misschien ook wel eens. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing: de trilwekker ! In dit blog zullen wij u laten zien wat een trilwekker is en waarom het volgens ons de beste wekker is. Wij hebben allerlei hulpmiddelen voor slechthorenden en doven.


Heeft u zich al een aantal keren verslapen? Word op tijd wakker met een wekker. Het grootste aanbod wekkers vindt u hier!


Wat krijgt u vergoed voor een wek- en waarschuwingsinstallatie als u doof of slechthorend bent? Akkoord en door naar Kieskeurig. Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden.


Om relevante advertenties te tonen. De winkel voor iedereen, met een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden, speelgoed en tuinmeubelen. De trilwekker heeft ook een zeer luid akoestisch (dB) signaal voor slechthorenden.


Deze wekker is ideaal voor personen met beperkt gezichtsvermogen, o. Deze jumbowekker van GEEMARC is een echt grote wekker. Speciaal bedoeld voor mensen met een visuele of gehoorbeperking.

Hieronder ziet u welke wekkers voor doven en welke wekkers voor slechthorenden wij in ons bestand hebben. Oorverzorging, vandaag bestel morgen in huis! Dat zat ik ook te denken, ik heb ook een trilwekker op mijn stappenteller (Mi band). Het is niet alleen stil, ik vind het ook wel een prettige vorm van wekken. Alleen moet je (denk ik) dan wel je telefoon wel enigszins in de buurt houden vanwege de benodigde bluetooth verbinding.


Om niet meer door uw alarm te slapen, kan de trilwekker de uitkomst bieden. Diepe slapers, maar ook senioren, slechthorenden en slechtzienden, hebben hier baat bij. De electronicaheld met oplossingen die het leven thuis leuker, makkelijker en slimmer maken. Bekijk bijvoorbeeld onze trilwekkers. Morgen gratis thuisbezorgd.


Of bezoek één van onze 63.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts