dinsdag 3 november 2015

Boeddha foto

Beliebte Poster für deine Bilderwand. Zoek naar foto s afdrukken op de nieuwe KensaQ. Vrij voor commercieel gebruik Geen attributie noodzakelijk. Doe inspiratie op of kies een van onze afbeeldingen voor je nieuwe bekleding aan de muur.


Boeddha foto

Je zocht naar: boeddha foto ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Laten we aan de slag gaan! U kunt een boeddha schilderij in uw huis ophangen, maar ook in uw werkruimte. Ook de Karana is krachtig bedoeld.


Kleurrijke boeddha: foto schilderij op canvas. Met dit kleurrijke foto schilderij van een boeddha beeld heb je echt een blikvanger aan je muur. Achteraf betalen met acceptgiro mogelijk. Mocht u geen geschikte foto vinden in onze foto bibliotheek, neem dan even contact met ons op. Hij brengt ons geluk, blijhei welvaart, succes en voorspoed.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Boeddha en diverse beelden. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Boeddha verwijst niet naar een persoon, maar naar de hoogste bewustzijnstoestand. Met de naam Boeddha wordt vaak de stichter van het boeddhisme aangeduid: Gautama Boeddha. Een boeddha op canvas brengt rust in je interieur. Boeddha betekent ‘de verlichte’ en is het belangrijkste persoon in het Boeddhistische geloof.


Boeddha foto

Boeddha bereikte een verlichte toestand genaamt ‘zen’ door middel van meditatie. Met een foto print van Boeddha afgedrukt op canvas maak jij je interieur helemaal zen. Bekijk meer ideeën over Boeddha, Foto en Kunst. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Boeddha met omgeving op de achtergrond of zonder.


Verschillen in Boeddha ’s zelf zijn er ook. Foto schilderij boeddha Shindo op canvas doek. Een Boeddha foto op tuindoek geeft een positieve en fijne sfeer. Dit bijzondere zwart-wit boeddha schilderij zorgt voor een rustgevend element in je inrichting.


In de meditatiezit raakt de Boeddha met de vingers van zijn rechterhand de aarde aan. Toen Boeddha bijna de verlichting bereikt ha probeerden kwade machten hem hiervan af te houden. Daarop raakte Boeddha met zijn rechterhand de aarde aan om deze als getuige op te roepen voor de waarheid van zijn woorden.


De titel Boeddha wordt gegeven aan iemand die op eigen kracht, zonder leraar, de Dhamma (de waarhei de natuurlijke ordening der dingen) ontdekt heeft en verlichting heeft bereikt. Boeddha uploaden en deze af laten drukken op een tuinposter. Hierbij kun je ook zelf kiezen welk formaat en welke afwerking je wilt. Op deze pagina vind je een aantal voorbeeld van tevreden klanten, die een foto van Boeddha bij ons hebben laten drukken op een tuinposter.


Boeddha foto

Boeddhabeelden - Antieke, oude en originele Buddha beelden. Eigen import vanuit Birma, Nepal, Indonesië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts