maandag 30 november 2015

Oude franse keukentafel

Franse eiken keukentafel tafel eettafel antiek vintage. Eiken franse keukentafel met schitterend strak snijwerk. De blank eiken tafel is twee maal gelakt met een.


Oude franse keukentafel

Diepe lade waar vroeger het bestek in lag. Leuke oude keukentafel met gedraaide poten en mooi contrast tussen houtkleurig blad en gelakt onderstel. Deze tafel heeft een lade.


Het blad is ooit mooi gelakt en niet geverf de onderkant is geverfd en al mooi verweerd. Gebruiksvriendelijke tafel met een prachtige landelijke uitstraling. Antieke Franse Keukenkast In Luxe Afbeeldingen Van Oude Franse Keukentafel Oude Keukenspullen Franse - door Admin. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Vind de beste selectie oude franse keukentafel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit oude franse keukentafel voor de dutch luidspreker markt bij.


De tafels van De Oude Tafel worden gemaakt van oud hout. Het hout heeft dienst gedaan als dekvloer in treinwagons, en is Frans eikenhout. Na enkele tientallen jaren moet het hout vervangen worden en komt het beschikbaar voor hergebruik.


De meubelmakers waarmee wij werken bewerken de wagondelen of wagonplanken tot tafelbladen. Oude ambachtelijke franse eettafel. X 7en 80cm hoog maximale hoogte voor de stoelen die.


Oude Franse houten bistrotafel met een doorleefde uitstraling maar in redelijke en stevige conditie. Afkomstig uit de 1e helft 20e eeuw. Old French wooden bistro table with a weathered appearance but in reasonable and sturdy condition. Originating from the 1st half of the 20th century.


Geeft je huis of kantoor een nieuwe uitstraling! Solide oude Franse witte tafel met laatje. Javascript is uitgeschakeld. Dit is een van de relatief grote keukentafels uit onze winkel. Info over oude keukentafel.


Franse keukentafel (essen hout) met grote laden. Resultaten van zoekmachines! Vergelijkbare zoekopdrachten voor oude keukentafel. De webwinkel voor de gehele inrichting. In de brocante, landelijke en stoere industriƫle sfeer.


Were Home, waar huis thuis wordt. Super gave brocante oud Franse tafel op kruispoten. De tafel staat op mooie oud blauwe kruispoten, het blad is van oud hout, lekker geleefd. Een prachtige oude tafel, met een geweldige geleefde uitstraling.


Oude franse keukentafel

Zie ook zijn identieke broertje, gelakt) Formaat 1. Beschrijving Prijzen varierend van tot euro per stuk. Leuk in de tuin, onder de overkapping, of in. Onderstel staat in de originele verf en het blad heeft een ander kleurtje gekregen. Kopen in Tafels Antiek en Kunst regio Biest-Houtakker: Groot model keukentafel met lade. Oude franse gietijzeren louvre bloempot recent.


Ik had nog een partij oude bloempotten, tuinvazen en bakken ergens in een hoekje op het balkon. Een allegaartje aan stijlen en kleuren,. Zoals oude Franse luiken, oude winkelblikken, geweien voor aan de muur, antieke Franse spiegels, antieke klokken, oude brocante koffers, krukjes, en nog veel.


Wij geloven dat deze verhalen niet verloren mogen gaan. Daarom zijn wij continu op zoek naar oud hout met een rijke geschiedenis. Van schuur tot treinwagon, van oude balken en vloerplanken tot meerpalen: wij verzamelen het beste hout en zorgen dat de geschiedenis van dit hout voort kan leven in mooie, nieuwe producten.


Je kunt ook je hart ophalen aan oude Franse meubels en verlichting. Ga je meer voor industrieel dan vind je hier lampen, sidetables en salontafels klaar in jouw stijl. Voor de inrichting van je tuin kun je kiezen uit antieke gesmede hekken, oude fonteinen, antieke tuinbanken en handgemaakte houten tuintafels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts