maandag 2 november 2015

Ikea houten letters

Aluminium and solid metal lettering in mass production. Top quality and invidual service. Many product examples, references and inspiration you will finde here. Verzending vanaf €in uur.


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.

Decoreer je huis met sfeervolle woonaccessoires zoals kaarsen, planten, grote spiegels of schilderijen. Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten. Hele grote houten letters , ook wel XXL letters , zijn bijvoorbeeld leuk voor een fotoshoot.


Ook kunnen ze dienen als eye-catcher in een vitrine. Of om te gebruiken in een nieuwe popup-store. Voor bedrijven op een beursstand. Losse houten letters zijn. De houten letters zijn ook zeer geschikt voor een workshop of kinderfeestje.


Alle letters worden voor u op maat gemaakt.

Creëer de leukste en meest originele boodschappen met dit Oh My Home bord voor cijfers en letters (x cm)! Perfect om je huis mee te versieren! We hadden letters van tot en met centimeter in ons assortiment, maar er blijkt behoefte te zijn aan grotere letters.


Bij Wall-Art kun je complete teksten kiezen, of met losse letters je eigen tekst samenstellen. Op zoek naar een nieuw interieur? Bij onze woonwinkels vind je meubels om jouw interieur zo mooi en leefbaar mogelijk te maken. Meubels van IKEA hebben een uniek.


Bigjigs - Rails - Naamtrein - Letter G - Oranje de houten lettertreinen, zijn een houten gekleurde letter op een houten wagon met magneten. Bij IKEA vind je overheerlijk gebak, Daim taartjes, desserts en koekjes. Bekijk ons ruime assortiment op IKEA. Maar ook in de woonkamer, slaapkamer, winkel of bedrijfspand zullen ze mooie aanvulling zijn!


Behalve letters en cijfers kunnen we ook diverse andere karakters en leestekens maken. De leukste houten letters van NL! Aan elke letter een jas of een tas. Monteer aan de houten letters een kapstokhaakje.


Houten letters als kapstok. Deze kan je erop plakken of erin schroeven met kleine schroefjes. Zo krijg je een unieke kapstok.

Zoek je leuke houten letters voor de kinderkamer of babykamer? Lief en Leuk maakt alles op jou maat en wens. Letters in verschillende lettertypes en afmetingen.


Kleine letters vanaf 10cm hoogte, grote letters tot wel meter hoog. Elke bestelling behandel ik met grote zorg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts